Sådan downloader og logger du på Dropbox Passwords

Opdateret Mar 09, 2024
person icon

Dropbox Passwords er tilgængelig for kunder med Dropbox Basic, Plus, Family, Professional, Standard, Advanced og Enterprise. Hvis du er på et team med en forhandlet aftale eller en HIPAA BAA, skal du muligvis underskrive en tillægsaftale for at kunne bruge Dropbox Passwords.

Dropbox Passwords er en browserudvidelse til Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge og Safari og en mobilapp fra Dropbox til Android- og iOS-enheder. Dropbox Passwords hjælper dig med at oprette og gemme logonoplysninger til forskellige websteder og apps på alle dine enheder.

I denne artikel beskrives det, hvordan du downloader, installerer og forbinder dine enheder med Dropbox Passwords. Læs mere om, hvordan du bruger Dropbox Passwords til at gemme dine kontologon, herunder brugernavne og adgangskoder.

Hvis du gerne vil nulstille adgangskoden til din Dropbox-konto, kan du læse om , hvordan du ændrer eller nulstiller din Dropbox-adgangskode.

Sådan downloader du Dropbox Passwords-mobilappen

Sådan downloader du Dropbox Passwords-mobilappen:

Kontrollér, at dit system opfylder systemkravene til Dropbox Passwords-mobilappen.

Sådan installerer du Dropbox Passwords-browserudvidelsen

Dropbox Passwords-browserudvidelsen foreslår stærke adgangskoder til dine konti, gemmer logonoplysningerne til dine konti og udfylder automatisk brugernavne og adgangskoder.

Hvis du vil downloade Firefox-browserudvidelsen, skal du åbne denne side i Firefox for at downloade udvidelsen automatisk.

Sådan logger du på Dropbox Passwords første gang

Brug e-mailadressen og adgangskoden til din Dropbox-konto, når du vil logge på Dropbox Passwords-mobilappen første gang. Hvis du allerede er logget ind på Dropbox på din enhed, bliver du også automatisk logget ind på Dropbox Passwords.

Når du skal logge på Dropbox Passwords-browserudvidelsen første gang, skal du først logge ind på dropbox.com. Derefter bliver du automatisk logget på Dropbox Passwords.

warning icon

Vigtigt! Gem de gendannelsesord, som du får fra Dropbox Passwords, når du opretter din konto. Hvis du ikke gemmer dine gendannelsesord, kan du miste adgangen til din konto.