Indstil en firecifret adgangskode på en mobilenhed

Opdateret Feb 27, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-kunder.

Vælg en enhed for at se instruktioner til, hvordan du indstiller en adgangskode:

Sådan indstiller du en adgangskode i Dropbox' Android-app:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på tandhjulsikonet (eller Indstillinger i ældre versioner af appen).
  4. Tryk på Konfigurer adgangskode under Funktioner.
  5. Tryk på Aktivér adgangskode.
  6. Indtast og bekræft din nye adgangskode.

Når du har indstillet en adgangskode, skal du skrive den, hver gang du starter eller vender tilbage til Dropbox-appen.

Du kan skifte adgangskode eller slå den fra på indstillingssiden Konfigurer adgangskode. Du kan også aktivere en indstilling, der sletter alle de offlinefiler, der opbevares på din enhed, hvis der indtastes en forkert adgangskode mere end ti gange.

Sådan indstiller du en adgangskode i Dropbox' iPad-app

1. Tryk på fanen Indstillinger (tandhjulsikonet) nederst på sidepanelet.
  2. Tryk på Adgangskodelås.
  3. Tryk på Aktivér adgangskode.
  4. Indtast og bekræft din nye adgangskode.

Nu bliver du bedt om at indtaste din adgangskode, hver gang du starter eller vender tilbage til Dropbox-appen. Din enhed bliver logget af Dropbox, hvis der indtastes en forkert adgangskode ti gange i træk.

Du kan ændre din adgangskode i indstillingen Adgangskodelås.

Sådan indstiller du en ny adgangskode i Dropbox' iPhone-app:

1. Tryk på fanen Indstillinger (tandhjulsikonet) nederst på skærmen.
  2. Tryk på Adgangskodelås.
  3. Tryk på Aktivér adgangskode.
  4. Indtast og bekræft din nye adgangskode.

Nu bliver du bedt om at indtaste din adgangskode, hver gang du starter eller vender tilbage til Dropbox-appen. Din enhed bliver logget af Dropbox, hvis der indtastes en forkert adgangskode ti gange i træk.

Du kan ændre din adgangskode i indstillingen Adgangskodelås.

Sådan indstiller du en adgangskode i Dropbox' Windows Phone-app:

1. Fra roden af din Dropbox skal du under fanen FilerBilleder eller Favoritter trykke på "⋯" (de tre prikker) på applinjen og vælge Indstillinger.
  2. Tryk på Sikkerhed.
  3. Slå Adgangskodelås til.
  4. Indtast og bekræft din nye adgangskode.

Nu bliver du bedt om at indtaste din adgangskode, hver gang du starter eller vender tilbage til Dropbox-appen. Din enhed bliver logget af Dropbox, hvis der indtastes en forkert adgangskode ti gange i træk.

Du kan ændre din adgangskode i indstillingen Sikkerhed.

Sådan indstiller du en adgangskode i Dropbox' app til Windows-tablets:

1. Stryg din finger fra skærmens højre kant for at se amuletlinjen, og tryk på Indstillinger.
  2. Vælg Sikkerhed.
  3. Slå Adgangskodelås til.
  4. Indtast og bekræft din nye adgangskode.

Nu bliver du bedt om at indtaste din adgangskode, hver gang du starter eller vender tilbage til Dropbox-appen. Din enhed bliver logget af Dropbox, hvis der indtastes en forkert adgangskode ti gange i træk.

Du kan ændre din adgangskode i indstillingen Sikkerhed.

Hvad nu, hvis jeg glemmer min adgangskode?

Du kan nulstille din adgangskode og slå instruktionen om at indtaste adgangskoden fra ved at fjerne din Dropbox-profil:

1. Åbn appen med enhedens overordnede indstillinger.
  2. Find indstillingerne under Konti.
  3. Vælg Dropbox.
  4. Vælg Fjern konto.

Herved fjernes adgangsoplysningerne til din Dropbox-profil, men indholdet af din Dropbox-mappe påvirkes ikke. Næste gang du åbner Dropbox-appen, skal du logge på med din selvvalgte adgangskode, men du skal ikke indtaste adgangskoden kun med cifre.

Hvis det ikke virker, kan du også logge af din enhed eksternt fra dropbox.com. Næste gang du åbner Dropbox-appen på din enhed, skal du logge på, men du skal ikke indtaste en adgangskode.