De standarder og bestemmelser, vi overholder

Opdateret May 31, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-brugere.

At opnå og fastholde din tillid har vores højeste prioritet. Vi bruger uafhængige tredjepartsrevisorer, der tester vores systemer og kontroller op imod nogle af de mest anerkendte sikkerhedsstandarder og bestemmelser i verden. Desuden støtter vi forskellige rammesystemer til overholdelse af internationale standarder og regler.

Få mere at vide om de standarder og regler, vi overholder, på vores side om overholdelse af standarder og regler, og se vores optjente forskriftsmæssige certificeringer og vores oplysninger om sikkerhed, overholdelse og persondata på Dropbox's Trust Center.