Standarder och föreskrifter som vi följer

Uppdaterat May 31, 2024
person icon

Obs: Informationen i den här artikeln gäller för alla Dropbox-användare.

Att förtjäna och behålla ditt förtroende är vår högsta prioritet. Vi använder oss av oberoende tredjepartsgranskare för att testa våra system och kontroller mot några av de mest accepterade säkerhetsstandarderna och föreskrifterna i världen. Vi stöder också olika internationella efterlevnadssystem.

• ISO-certifieringar
    • ISO 27001
    • ISO 27017
    • ISO 27018
    • ISO 27701
    • ISO 22301
  • SOC-rapporter
    • SOC 1
    • SOC 2
    • SOC 3
  • HIPAA
  • HITECH
  • NIST 800
  • Cloud Security Alliance: Security, Trust, Assurance, and Risk (CSA STAR) Registry
  • Ramverket för dataskydd mellan EU och USA, det brittiska tillägget till ramverket för dataskydd mellan EU och USA, samt ramverket för dataskydd mellan Schweiz och USA
  • EU:s Allmänna dataskyddsförordning (GDPR)
  • EU:s uppförandekod för molntjänster
  • Studerande och barn (FERPA)
  • PCI DSS

Läs mer om var och en av standarderna och föreskrifterna som anges ovan i Dropbox Trust Center