Standardene og forskriftene vi følger

Oppdatert May 31, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder alle Dropbox-brukere.

Vår høyeste prioritet er å gjøre oss fortjent til, og til å opprettholde, tilliten din. Vi bruker uavhengige tredjeparts-revisorer til å teste systemene våre og kontrollere opp mot noen av de mest aksepterte sikkerhetsstandardene og -forskriftene i verden. Vi støtter også forskjellige rammeverk for samsvar rundt om i verden. Finn ut mer om standardene og forskriftene vi overholder, på vår overholdelsesside, og se våre opptjente regulatorsertifiseringer og informasjon om sikkerhet, samsvar og personvern på Dropbox sitt tillitssenter.