Standardene og forskriftene som Dropbox Business-abonnementer og Dropbox Education overholder

Oppdatert Sep 28, 2023

Vår høyeste prioritet er å gjøre oss fortjent til, og til å opprettholde, tilliten din. Vi bruker uavhengige tredjeparts-revisorer til å teste systemene våre og kontrollere opp mot noen av de mest aksepterte sikkerhetsstandardene og -forskriftene i verden. Vi støtter også forskjellige rammeverk for samsvar rundt om i verden.

Finn ut mer om hver standard og forskrift som er oppført nedenfor:

• ISO-sertifiseringer
    • ISO 27001
    • ISO 27017
    • ISO 27018
    • ISO 27701
    • ISO 22301
  • SOC-rapporter
    • SOC 1
    • SOC 2
    • SOC 3
  • HIPAA
  • HITECH
  • NIST 800
  • Cloud Security Alliance: Security, Trust, Assurance, and Risk (CSA STAR)-registeret
  • Rammeverk for datapersonvern mellom EU og USA, Storbritannias utvidelse til rammeverket for datapersonvern mellom EU og USA og rammeverk for datapersonvern mellom Sveits og USA
  • Personvernforordningen for EU (General Data Protection Regulation – GDPR)
  • EU Cloud Code of Conduct
  • Elever/barn (FERPA)
  • PCI DSS