Sådan suspenderer du et medlem af et Dropbox-team

Opdateret Jan 23, 2024

Nogle typer Dropbox Business-administratorer kan suspendere et Dropbox-teammedlem.

Suspenderede teammedlemmer mister adgangen til deres Dropbox-teamkonto, herunder alle filer, mapper og Paper-dokumenter. Desuden gælder følgende for deres konto:

• Suspenderingen af kontoen kan ophæves senere
  • Er logget af alle enheder
  • Delte mapper og delte links vil stadig virke for kontoen

Hvis du vil gendanne slettede filer fra en suspenderet konto, kan du gøre det, indtil versionshistorikperioden slutter (180 dage for de fleste teams).

Sådan suspenderer du et teammedlem

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på fanen Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulet ud for navnet på den bruger, du vil suspendere.
  5. Klik på Suspender medlem.
  6. Vælg Suspender, og vælg, om du vil slette brugerens filer fra alle de enheder, hvor brugeren er logget på.
  7. Klik på Suspender igen.

Sådan suspenderer du et teammedlem eller ophæver en suspendering

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på fanen Medlemmer.
  4. Klik på rullelisten Medlemstype, og vælg Suspenderet.
  5. Klik på tandhjulet ud for navnet på brugeren.
  6. Klik på Ophæv suspendering af medlem eller Slet medlem.

7.  Klik på Ophæv suspendering eller Slet.

Hvis du ophæver suspenderingen af et teammedlem, får vedkommende straks adgang til sin konto igen. Brugeren modtager en e-mail om, at kontoen er aktiv igen, og at vedkommende kan logge på med sin adgangskode (medmindre teamet bruger enkeltlogon).

Hvad skal jeg gøre, hvis min konto er blevet suspenderet?

Hvis du er medlem af et team, og din konto er blevet suspenderet, burde du have fået besked om det i en e-mail. Hvis du har en privat Dropbox-konto, vil suspenderingen af din Business-konto ikke påvirke den.

Hvis du har brug for at få adgang til din konto, skal du kontakte din administrator. Hvis du ikke ved, hvem din administrator er, kan du prøve at kontakte organisationens helpdesk, it-afdeling eller lederteam for at få hjælp.

Hvad sker der, hvis jeg bruger Active Directory?

De ændringer af brugerstatus, der foretages i Active Directory, overføres kun til Dropbox-konti, hvis du bruger  Dropbox AD Connector eller et program fra en tredjepart. I de fleste tilfælde overføres ændringer af brugerstatus kun i én retning (fra Active Directory til Dropbox-teamkonti), men det afhænger af, hvilket program du bruger.

Tæller en suspenderet bruger stadig som en udstedt licens på min teamkonto?

Ja. Suspenderede brugere tæller fortsat som udstedte licenser i dit team. Derfor forbliver den suspenderede brugers data og delingsrelationer intakt, så længe kontoen er suspenderet, og kontoadministratoren har adgang til dem.

Hvis du vil reducere antallet af licenser i dit team, kan du slette den suspenderede brugers konto. Når kontoen er slettet, kan du vælge at overføre kontoen til et andet teammedlem.

Er der en medarbejder, der forlader organisationen? Få mere at vide om bedste praksis for at fjerne et Dropbox-teammedlem.