Sådan finder du en administrator for dine Dropbox-teams

Opdateret Mar 11, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en proces, der er tilgængelig for kunder med Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise.

Dropbox Business-teams har en eller flere administratorer i deres organisation, der administrerer indstillingerne for sikkerhed, integration og deling for teamet. Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team og har brug for at ændre disse indstillinger, skal du kontakte en administrator for at få hjælp.
magic wand icon

Tip: Nogle problemer kan du selv løse uden at kontakte en administrator. Eksempel:

Sådan finder du en administrator for dit team

Sådan finder du en administrator på dine Dropbox-teams:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Se team og grupper.
  4. Klik på fanen Medlemmer.

Du får vist en liste med navnet på alle i dit team og deres status. De forskellige typer administratorer er:

• Teamadministratorer
  • Brugeradministratorer
  • Supportadministratorer
  • Faktureringsadministratorer
  • Indholdsadministratorer
  • Administratorer for regler og standarder
  • Rapportadministratorer
  • Sikkerhedsadministratorer

Til de fleste anmodninger anbefaler vi, at du kontakter “Teamadministratoren”, da teamadministratoren har den mest omfattende adgang til administratorindstillinger. Få mere at vide om de forskellige typer administratorer og deres tilladelser.