Sådan fletter du to teams på Dropbox til virksomheder

I denne artikel beskriver vi, hvordan du kan flette to teamkonti på Dropbox til virksomheder. Det er også muligt at flette flere private Dropbox-konti

Når du fletter to teams på Dropbox til virksomheder, bliver alle medlemmer og alt indhold fra et sekundært Dropbox-team importeret til et primært Dropbox-team. Alle indstillinger for det primære team overskriver indstillinger for det sekundære team.

Alle data fra det sekundære team overføres til det primære team med undtagelse af følgende:

• Slettede konti for teammedlemmer
  • Aktivitetslogs
  • Administratorrettigheder
  • Team API-apps
  • Fakturaer og kvitteringer

Sørg for, at du gemmer disse elementer fra det sekundære team, inden du fletter.

Inden du fletter teams

Inden du fletter teams, skal du sørge for, at det primære team har tilstrækkeligt med åbne licenser til brugerne på det sekundære team.

Hvis det sekundære team har aktiveret selektiv synkronisering for teams, skal det primære team også aktivere selektiv synkronisering for teams for at kunne flette de to teams.

Sådan starter du fletningen af teams

Du skal være administrator af den konto på Dropbox til virksomheder, der starter fletningen af teams. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Betroede teams.
  5. Klik på knappen Tilføj et betroet team.
  6. Du kan vælge følgende:
    • Flet med et primært team importerer alle medlemmer og alt indhold til et andet eksisterende team
    • Eller Anmod om, at et sekundært team flettes med mit team, som importerer medlemmerne og indholdet fra et andet team til dit eksisterende team
  7. Hvis du vælger at flette til et primært team, skal du markere afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene og klikke på Send anmodning.
  8. Hvis du vælger at anmode om at flette et sekundært team, skal du klikke på Kopiér link.
  9. Indsæt linket i en e-mail, og send den til administratoren af det sekundære team.
  10. Når fletningen er fuldført, hvilket som regel sker inden for 72 timer:
    • Begge administratorer modtager en e-mail om, at fletningen er fuldført
    • Medlemmerne på det sekundære team modtager en e-mail om, at de er tilmeldt et nyt team

Det sekundære team modtager automatisk en forholdsmæssig refundering for resten af abonnementet. Administratoren for det sekundære team modtager en e-mail, som bekræfter refunderingen.

Det skal der ske efter en fletning af teams

Efter en fletning af teams:

• Teammapperne tilføjes kontiene for det sekundære team
    • Hvis det sekundære og primære team har en teammappe med samme navn, omdøbes det sekundære teams mappe til “Mappenavn (1)”
  • Grupper overføres fra det sekundære team, og de vises som “[Navn på sekundært team] – [gruppenavn]”
  • De bekræftede domæner, der ejes af det sekundære team, skal bekræftes igen efter fletningen
  • Hvis det primære team kræver SSO (enkeltlogon), skal alle nye medlem fra det sekundære team også tilføjes via SSO-udbyderen
  • Alle delingstilladelser angives som standard til indstillingerne for det primære team

Kan jeg annullere en fletning af teams?

Ja, du kan annullere en anmodning om fletning af teams, så længe du gør det inden for 24 timer fra afsendelsen af anmodningen. Hvis du vil annullere en fletning af teams, skal du kontakte Dropbox-support

Kan jeg fortryde en fletning af teams?

Alle fletninger af teams på Dropbox til virksomheder er permanente.

Bemærk! Hvis det sekundære team blev købt via en forhandler, kan Dropbox ikke fuldføre fletningen, da det ikke er muligt at tilbyde en direkte refundering.