Sådan administrerer du indstillingerne for selektiv synkronisering for teams

Opdateret Sep 14, 2023
person icon

Disse oplysninger i denne artikel vedrører visse typer administratorer med Dropbox Professional-, Essentials-, Standard-, Business-, Advanced-, Business Plus- og Enterprise-planer.

Hvad er selektiv synkronisering til Dropbox-teamkonti?

Når et teammedlem føjes til en teammappe eller et teamområde, bliver alle de mapper, der er delt med medlemmet, automatisk synkroniseret til harddisken på medlemmets computer. Administratorer kan dog angive, at specifikke mapper ikke skal synkroniseres automatisk med selektiv synkronisering for teams.

Få mere at vide om, hvordan selektiv synkronisering fungerer.

highlighter icon

Bemærk!

  • Administratorer kan kun bruge denne funktion til mapper på øverste niveau og den første undermappe.
  • Denne administratorindstilling sikrer, at mapper ikke automatisk synkroniseres til teammedlemmernes computere, men den fjerner ikke synkroniseringen af mapper, som allerede er synkroniseret.
  • De enkelte teammedlemmers egne indstillinger for selektiv synkronisering tilsidesætter denne administratorindstilling. 
    • Administratorindstillingen forhindrer ikke teammedlemmerne i selv at synkronisere eller ophæve synkroniseringen af mapper på deres computere.
  • En mappe, der ikke er indstillet til at blive synkroniseret (og alle dens undermapper), kan ikke synkroniseres til teammedlemmernes computere.

Selektiv synkronisering i modsætning til kun online-filer

Ud over at bruge selektiv synkronisering kan administratorer også administrere indstillingerne for Kun online for deres team.

Kun online-indstillinger bestemmer, hvilke filer eller mapper der skal synkroniseres til teammedlemmernes computere, og hvilke der kun er tilgængelige for de teammedlemmer, som har oprettet forbindelse til internettet.

Kun online-filer og -mapper adskiller sig fra selektiv synkronisering på følgende måder:

  • Du kan ikke fjerne enkelte filer fra din harddisk med selektiv synkronisering – kun mapper og filerne og mapperne i dem. Du kan indstille individuelle filer til kun online.
  • Når du indstiller en fil eller mappe til kun online, vil du stadig se den pågældende fil eller mappe i Dropbox-mappen på din computer. Mappen vil være markeret med kun online-ikonet – en udfyldt grå cirkel med en hvid sky (Windows) eller et skyikon med pil nedad (macOS på filudbyder). Mapper, som du fjerner fra harddisken ved hjælp af selektiv synkronisering, vises ikke i Dropbox-mappen på din computer.

Se, hvordan du administrerer kun online-indstillingerne for dit team.

Sådan indstiller du, at bestemte mapper ikke skal synkroniseres med selektiv synkronisering

Sådan indstiller du, at bestemte mapper ikke skal synkroniseres:

  1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indhold i venstre sidepanel.
  4. Klik på "" (de tre prikker) ud for en mappe.
  5. Klik på Rediger synkroniseringsstandard.
    • Bemærk! Hvis du har deaktiveret selektiv synkronisering for teams, skal du aktivere funktionen for at få vist denne indstilling.
  6. Klik på cirklen ud for Synkroniser ikke automatisk for at indstille mappen til ikke at blive synkroniseret automatisk til nye teammedlemmers computere. 
  7. Klik på Gem.

Sådan synkroniserer du automatisk mapper

Hvis du vil indstille mappen til automatisk at blive synkroniseret igen, skal du følge instruktionerne ovenfor, men i stedet klikke på cirklen ud for Synkroniser automatisk til medlemmernes computere
 

Sådan udelukker du nye mapper fra automatisk synkronisering

Sådan indstiller du en ny teammappe, så den ikke automatisk synkroniseres til teammedlemmers computere:

  1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Indhold.
  4. Klik på Ny mappe i højre side.
  5. Klik på cirklen ud for Synkroniser ikke automatisk.
  6. Klik på Opret.

Få mere at vide om at oprette en teammappe.

Sådan deaktiverer du selektiv synkronisering for teams

Selektiv synkronisering for teams er som standard aktiveret. Det gør det muligt for administratorer at indstille bestemte mapper, så de ikke automatisk synkroniseres til teammedlemmernes computere. Hvis selektiv synkronisering for teams er deaktiveret, bliver alle mapper automatisk synkroniseret til teammedlemmernes computere, og administratoren har ikke mulighed for at indstille bestemte mapper til ikke at blive synkroniseret. 

Sådan deaktiverer du selektiv synkronisering for teams:

  1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger i venstre sidepanel.
  4. Klik på Synkroniser i sektionen Indhold.
  5. Klik på Fra ud for Selektiv synkronisering for teams.
  6. Klik på Gem.
Hjalp denne artikel?

Det er vi kede af at høre.
Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback!
Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!

Svar fra community

Andre måder, du kan få hjælp på