Sådan administrerer du Dropbox-kontoindstillingerne

Opdateret Dec 14, 2023

De funktioner, der beskrives i denne artikel, gælder for alle Dropbox-kunder.

I denne artikel beskrives det, hvordan du kan administrere indstillinger for hele kontoen på dropbox.com. Kontoindstillingerne omfatter ikke enhedsspecifikke præferencer for Dropbox-computerappen. Se, hvordan du kan administrere præferencer i computerappen.

Dine Dropbox-kontoindstillinger administreres online og gælder for alle de browsere og enheder, du bruger med Dropbox. Dine muligheder kan variere afhængigt af din plan, men omfatter:

• Profil og præferencer
  • Planer og afregning
  • Adgangskoder, enheder og sikkerhed
  • Meddelelser, forbundne apps og planspecifikke funktioner

Sådan får du adgang til dine kontoindstillinger

Sådan får du adgang til Dropbox-kontoindstillingerne:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger. Brug fanerne øverst på siden til at komme til forskellige typer indstillinger. Få mere at vide om de forskellige faner og indstillinger nedenfor.
highlight icon

Generelt

Grundlæggende
Tilføj eller opdater dit profilbillede, dit navn og din e-mailadresse. Hvis du har Dropbox Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise, har du muligvis også mulighed for at tilføje en sekundær e-mail og forbinde dit arbejde og din private konto.

Oplysninger om, hvor du arbejder
Hvis du er på en Dropbox Standard-, Essentials-, Business-, Advanced-, Business Plus- eller Enterprise-plan, kan du tilføje din jobtitel, samt navnet og størrelsen på din organisation.

Præferencer
Angiv dine præferencer for sprog, dato og klokkeslæt, og vælg, om du vil have adgang til vores nyeste funktioner med Dropbox tidlig adgang. Du kan også fjerne markeringen af manuelt tilføjede kontakter, aktivere Dropbox-systemudvidelsen og indstille filer og mapper til Kun online

Funktion
Hvis du har en betalt Dropbox-plan, har du måske mulighed for at aktivere eller åbne visse funktioner, som Dropbox adgangskode og Dropbox Vault.

Slet konto
Se, hvordan du sletter din Dropbox-konto. Hvis du sletter din Dropbox-konto, slettes alle dine data fra dropbox.com, og forbindelsen mellem dine enheder og Dropbox afbrydes. Sletningen af din Dropbox-konto kan ikke fortrydes.

highlight icon

Bemærk! Hvis du er på et Dropbox-team, skal du kontakte din administrator for at få slettet din konto.

Plan

Se din aktuelle plan og de tilgængelige opgraderingsmuligheder. Du kan også kontrollere din tilgængelige lagerplads, og hvis du er på en Dropbox Basic-, Plus-, Family- eller Professional-plan, kan du se, hvordan du kan optjene gratis plads.

Fakturering

Hvis du er på en Dropbox Plus-, Professional- eller Essentials-plan, eller hvis du er medlemsadministrator for en Family-plan, kan du administrere din betalingsmetode og faktureringsperiode og se fakturaer og kvitteringer. Visse typer administratorer kan få adgang til faktureringsoplysninger fra deres administratorpanel.

Family

Hvis du er medlem af en Dropbox Family-plan, kan du se en liste over alle medlemmerne af planen. Medlemsadministratorer af en Family-plan kan også invitere og fjerne medlemmer af planen.

Sikkerhed

Sikkerhedstjek

Brug værktøjet til sikkerhedstjek for at kontrollere din e-mailadresse, dine tilknyttede apps og enheder og din adgangskode. Hvis du har flertrinsbekræftelse (se nedenfor), kan du også kontrollere godkenderapps, telefonnumre eller sikkerhedsnøgler, der er tilknyttet din konto.

Adgangskode
Skift din adgangskode jævnligt for at beskytte din konto. Hvis du glemmer din adgangskode, kan du nulstille den fra siden Glemt adgangskode eller ved at klikke på Har du glemt din adgangskode?, når du logger på dropbox.com.

Flertrinsbekræftelse
Konfigurer og administrer flertrinsbekræftelse for at beskytte din konto med et ekstra lag sikkerhed. Flertrinsbekræftelse kræver, at du angiver en sikkerhedsnøgle eller -kode ud over din adgangskode, når du logger på din Dropbox-konto. Når du har fulgt trinnene til at aktivere flertrinsbekræftelse, kan du ændre bekræftelsesmetoder, få adgang til gendannelseskoder, tilføje en fysisk sikkerhedsnøgle og tilbagekalde statussen som betroet fra forbundne enheder.

highlight icon

Bemærk! Hvis du er medlem af et Dropbox-team, kan din administrator kræve flertrinsbekræftelse.

Se, hvordan du finder en administrator for din teamkonto.

Webbrowsere

Find ud af, hvilke browsere der aktuelt er logget på din Dropbox-konto, hvorfra, og hvornår de senest var aktive. Du kan logge af de seneste sessioner ved at klikke på X ud for tidspunktet for aktiviteten.

Enheder
Se, hvilke enheder der er forbundet med din Dropbox-konto, deres placering, og hvornår de senest var aktive. Klik på X ud for en enhed for at afbryde dens forbindelse til din konto, hvis du ikke længere bruger enheden. Når du afbryder forbindelsen til en enhed, bliver du logget af din Dropbox-konto på den enhed, og filer og mapper på enheden synkroniserer ikke de ændringer, der foretages på dropbox.com eller andre forbundne enheder.

Paper-mobilenheder
Afbryd forbindelsen til alle de enheder, der er logget på Dropbox Paper-appen. Paper-dokumenter og -mapper gemmes online, så når du afbryder forbindelsen til enheder, påvirker det ikke, hvordan disse opdateres. Du skal logge på Paper-appen igen, når du er klar til at bruge den.

Mobilkontakter
Hvis du har tilladt, at Dropbox-mobilappen for iOS eller Android har adgang til dine kontakter, kan du fjerne dem fra de foreslåede kontakter på din konto.

Meddelelser

Vælg, hvilke e-mailmeddelelser du vil modtage fra Dropbox. Du kan tilmelde eller framelde meddelelser om fil- og kontoaktivitet samt nyheder og opdateringer fra Dropbox.

highlight icon

Bemærk! Disse indstillinger gælder kun e-mailmeddelelser. Se, hvordan du kan administrere meddelelser på din computer eller på din mobilenhed, eller slå kommentarmeddelelser fra for specifikke filer.

Forbundne apps

Administrer de tredjepartsapps, du har forbundet med din Dropbox-konto, samt de apps, du har tilladt at få adgang til og redigere indhold på din Dropbox-konto. Hvis du er medlem af et Dropbox-team, kan din administrator muligvis administrere visse apps for hele dit team.

Standardapps

Vælg, hvordan du vil åbne visse typer filer fra din Dropbox-konto, f.eks. Microsoft Office-filer og Paper-dokumenter.

Branding

Hvis du er Dropbox Professional-eller Essentials-kunde eller medlem af et Dropbox-team, kan du bruge deling med branding for at få vist dit logo og navnet på dit brand, når du deler filer og mapper med kunder.

Deling

Du kan angive standardindstillingerne for, hvordan du deler filer og mapper. Se, hvordan du administrerer standardindstillingerne for deling.