Sådan sletter du en Dropbox-konto

Hvis du sletter din Dropbox-konto, slettes hele din konto og alle fildata fra Dropbox, og du bliver logget af Dropbox på alle dine enheder. Når du sletter din Dropbox-konto:

  • Dine filer og mapper stopper med at blive synkroniseret på alle enheder.
    • Bemærk! Det indhold, der er synkroniseret til din computer, bliver på computeren, men det synkroniseres ikke længere.
  • Du kan ikke få adgang til din konto eller fortryde sletningen.
  • Du kan ikke redigere filer i delte mapper.
  • Dine filer i private mapper slettes fra Dropbox-serverne.
    • Bemærk! Når du har slettet din konto, kan du ikke gendanne indholdet på den.
  • Dine filer i delte mapper kan stadig tilgås af medlemmerne af de delte mapper.

Bemærk! Hvis du opsiger dit abonnement, nedgraderes din konto til Dropbox Basic, men din konto slettes ikke.

Hvis du vil slette din Dropbox-konto permanent, skal du følge instruktionerne herunder for din kontotype.

Individuelle Dropbox-abonnementer

Sådan sletter du din konto:

  1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller dine initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Slet konto under Generelt.

Når du sletter din konto, begynder vi at slette de filer, du opbevarer i Dropbox, efter 30 dage. Hvis du markerer en fil på din konto til permanent sletning, bliver den fjernet inden for 90 dage. Det kan tage flere dage ekstra at gennemføre sletningen. Det afhænger af det antal filer, der er valgt til sletning.

Dropbox Family

Hvis du vil slette din konto, skal du først opsige eller forlade din Dropbox Family-plan. Når du har opsagt eller forladt din Family-plan, kan du slette din konto ved at følge vejledningen i afsnittet ovenfor.

Dropbox-teamabonnementer

Det er kun nogle typer administratorer, der kan slette en Dropbox Standard-, Advanced-, Enterprise- eller Education-konto permanent. Når dit teams konto slettes, slettes alle medlemmers kontodata og fildata også.

Administratorer

Hvis du er administrator og har adgang til at slette dit teams konto, kan du slette kontoen og fildataene permanent ved at følge disse trin i rækkefølge:

  1. Slet alle medlemmer i teamet.
  2. Kontakt Dropbox-support  for at nedgradere dit team til låst tilstand
  3. Opløs dit team.
  4. Slet din egen konto.

Medlemmer

Hvis du er medlem af en Dropbox-teamkonto og vil slette din konto, skal du kontakte en administrator, der kan slette medlemmerne af dit team.

Hvor nyttig var denne artikel?

Det er vi kede af at høre.
Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback!
Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!