Dropbox business-administratorer: Kan de se mine filer?

Dropbox Business-teams

Dropbox Business-teammedlemmer: Din administrator kan administrere teammedlemmernes arbejdsrelaterede Dropbox-konti. Din administrator kan få adgang til din konto ved hjælp af funktionen "Log på som bruger". Hvis du er et teammedlem, kan din administrator logge på din konto for at gøre følgende:

• Se et teammedlems mappestruktur
  • Dele filer og mapper med andre
  • Se, åbne og downloade filer
  • Slette filer eller gendanne slettede filer

Hvis du er teammedlem og har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox-konto, giver "log på som bruger" ikke på nogen måde administratoren adgang til den forbundne private konto. Dog kan administratoren se det navn og den e-mailadresse, der er knyttet til den forbundne private konto.

Deling

For at kunne beskytte organisationsdata kan administratorer beslutte, om du kan dele filer og mapper med andre personer end dem, der er medlem af teamet. Administratorer har også adgang til aktivitetslogge, hvor de kan se e-mailadresserne på de personer, du har delt indhold med.

Enheder

Som standard tillader Dropbox, at du kan oprette forbindelse til både en privat og en arbejdsrelateret Dropbox på samme tid på din computer. Administratorer kan forhindre, at du forbinder begge typer konti, men det gælder kun i programmet på computeren, ikke på mobilenheder eller dropbox.com.

Kameraoverførsler

Administratorer kan aktivere eller deaktivere kameraoverførsler for deres Dropbox Business-teammedlemmers Dropbox Business-konti.

Få mere at vide om at bruge kameraoverførsler med dit Dropbox Business-team.

Filer

Som standard er alt på din Dropbox Business-konto privat. Andre teammedlemmer kan ikke få adgang til dine filer, medmindre du deler dem via delte links eller delte mapper.

Dropbox Business-administratorer kan se filerne på din konto ved hjælp af funktionen Log på som bruger.

Få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger for konti og filer i et Dropbox Business-team.

Sådan forlader du din organisation

Hvis du forlader din organisation, kan en administrator fjerne dig fra dit Dropbox Business-team. Administratoren kan enten suspendere, slette eller konvertere din konto.

Få mere at vide om, hvordan du forlader et Dropbox Business-team.