Oversigt over metoder til at dele filer og mapper i Dropbox.

Du kan dele filerne og mapperne på din Dropbox-konto på flere måder. Inden du deler, skal du beslutte, om andre skal have adgang til at se eller redigere, eller om du vil indsamle filer fra andre. Derefter skal du beslutte, om du vil kopiere et link direkte til din fil, mappe eller anmodning, eller om du vil sende en invitation via e-mail fra din Dropbox-konto.

Hvis du er Dropbox Professional- eller Business-kunde, kan du også tilpasse invitationer om deling og delte links med din branding.

Bemærk! Hvis du deler med en person med en privat Dropbox-konto, skal vedkommende selv tilføje de mapper, som du deler med vedkommende, på sin Dropbox-konto. Hvis du er medlem af en teamkonto, tilføjes alle personlige mapper, som du deler med andre teammedlemmer, automatisk på teammedlemmernes Dropbox-konto.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Afsnit i artiklen:

Hvordan inviterer jeg andre til at redigere mine filer eller mapper?

Hvis dem, du deler filer med, skal kunne redigere filerne, kan du dele en mappe med dem. Ændringer af indholdet i en delt mappe synkroniseres næsten med det samme med medlemmerne af mappen. Det er en fantastisk løsning til samarbejde om store projekter, deling af vigtige familiebilleder eller dokumenter og alle andre former for gruppearbejde.

Bemærk! Hvis du deler en fil eller mappe med redigeringsadgang, kan vedkommende tilføje, redigere, downloade, slette eller dele filerne via delte links.

Se, hvordan du deler en mappe.

Del et link til redigering af filer eller mapper

Du kan også oprette delte links for at give redigeringsadgang til dine filer eller mapper.

Se, hvordan du deler links til redigering af filer eller mapper.

Hvordan inviterer jeg andre til at redigere mine filer eller mapper?

Afhængigt af din kontotype kan du invitere andre til at se dine filer eller mapper ved at dele et link eller indstille tilladelser. Hvis andre skal kunne se dine filer, men ikke redigere dem, kan du sende et link med tilladelse til kun at se, eller du kan give dem tilladelse til kun at se.

Del et link til en fil eller mappe

Når du deler et link til kun at se med andre, kan de se, download og dele filen eller mappen på dropbox.com. Du kan sende et link via e-mail, Facebook, Twitter, chat, sociale netværk eller andet. Du kan dele disse links med alle, også selvom de ikke har en Dropbox-konto.

Linket åbnes som en forhåndsvisning på dropbox.com, og modtagerne kan skrive kommentarer til filen.

Se, hvordan du deler et link til en fil eller mappe.

Hvordan indsamler jeg filer fra andre?

Du kan indsamle filer fra andre ved at oprette en filanmodning. Giv filanmodningen et navn, og send linket til alle dem, du vil indsamle filer fra. Den, der skal indsende filer, behøver ikke selv at have en Dropbox-konto.

Se, hvordan du opretter en filanmodning.