Sådan tilføjer du din egen branding til delte links eller filanmodninger

Opdateret Feb 20, 2024
person icon

Denne funktion er tilgængelig for kunder med Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Med deling med branding kan du tilpasse brandelementer, der hjælper med at gøre dit professionelle brand genkendeligt for kunderne.
highlight icon

Bemærk! Hvis du er medlem af en Dropbox-teamkonto, kan din administrator muligvis styre indstillingerne for deling med branding for hele dit team.

Sådan konfigurerer du deling med branding

Dropbox Professional og Essentials

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Branding.
    • Bemærk! Du kan også konfigurere branding ved at klikke på Konfigurer din branding på siden Filanmodninger eller på siden Overførsler.
  5. Tilføj dit brandnavn og website:
    • Skriv det ønskede navn, som vil blive vist til kunderne, i feltet Brandnavn.
    • Angiv eventuelt et link til dit websted.
      • Bemærk! Hvis der er angivet et link, vil kunden blive omdirigeret til hjemmesiden, når der klikkes på logoet.
  6. Tilføj eventuelt links til dine sociale medier.
  7. Tilføj dit logo og en baggrund:
    • Klik på Upload et logo for at uploade dit brands logo.
    • Klik på Vælg en baggrund for at vælge en baggrundsfarve eller uploade et baggrundsbillede.
  8. Vælg, hvornår din branding skal vises, ved at slå disse indstillinger til eller fra:
    • Deling af filer og mapper
    • Filanmodninger
    • Filoverførsler
  9. Klik på Gem ændringer.

Du kan skifte mellem forhåndsvisninger af dine branding-valg til højre ved at klikke på Delt fil, Delt mappe, E-mail, Filoverførsel og Filanmodning.

Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Branding.
  5. Klik på Upload et logo for at uploade organisationens logo.
  6. Klik på Vælg en baggrund. Du kan vælge en farve, tilføje en brugerdefineret farve eller uploade et billede.
  7. Klik på Gem ændringer.
  8. Skift mellem Delt fil, Delt mappe og E-mail for at få en forhåndsvisning af, hvordan dit brand vises.
highlight icon

Bemærk! Logoer og baggrundsbilleder vises kun, når du deler præsentationerdokumenter eller billedfiler.

Sådan redigerer du deling med branding

Sådan redigerer du deling med branding:
  1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Branding.
  5. Rediger dit brandnavn og dit website:
    • Rediger det navn, der vises til kunderne, i feltet Brandnavn.
    • Rediger eller slet eventuelt linket til dit website.
      • Bemærk! Hvis der er angivet et link, vil kunden blive omdirigeret til hjemmesiden, når der klikkes på logoet.
  6. Rediger eventuelt links til dine sociale medier.
  7. Rediger logoet og baggrunden:
    • Klik på X øverst til højre i firmalogoet for at ændre eller fjerne brandlogoet.
    • Klik på X øverst til højre på baggrundsbilledet for at ændre eller fjerne det billede, der vises på din velkomstskærm.
  8. Vælg, hvornår din branding skal vises, ved at slå disse indstillinger til eller fra:
    • Deling af filer og mapper
    • Filanmodninger
    • Filoverførsler
  9. Klik på Gem ændringer.
highlight icon

Bemærk!

• Kun teamadministratorer kan overføre eller redigere logoer og baggrundsbilleder via administratorpanelet.
  • Teamadministratoren kan slå indstillingen Medlemmer kan indstille deres egen branding Til for at give teammedlemmer de samme brandingmuligheder som Dropbox Professional-brugere.

Sådan redigerer du deling med branding:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger i sidepanelet til venstre.
  4. Klik på Teamprofil under Konto.
  5. Under Ekstern branding skal du klikke på Rediger eller Fjern ud for Virksomhedslogo eller Baggrundsbillede for at foretage ændringer.
  6. Rul ned for at se forhåndsvisning af delte filer, delte mapper og e-mailmeddelelser.

Sådan deler du med branding

Dropbox Professional og Essentials

Din professionelle branding medtages, hver gang du anmoder om eller sender filer og mapper fra Dropbox. Modtageren vil se din branding i deres e-mailmeddelelser og forhåndsvisninger. Hvis du har konfigureret links til dit website, vil modtageren blive sendt til dit website, hvis der klikkes på dit logo.

Dropbox Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise

Din professionelle branding medtages, hver gang du deler med en direkte invitation. Du skal blot dele en fil eller mappe på samme måde, som du plejer, så får modtagerne vist din branding i de e-mails, de modtager fra dig. Hvis du har angivet et baggrundsbillede med din branding, vises det bag forhåndsvisningen af filen eller mappen, som modtageren ser på.