Kan alle på teamet få adgang til mine filer?

Opdateret May 20, 2024
person icon

Denne artikel beskriver en funktion, der er tilgængelig for kunder med Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise.

Når du tilmelder dig en Dropbox-teamkonto, bliver ingen af dine filer eller mapper tilgængelige for andre teammedlemmer. Alt i din teamkonto er som standard privat.

Andre teammedlemmer har ikke adgang til dine filer, medmindre du beslutter at dele dem via delte mapper eller skrivebeskyttede links.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at administrere tilladelser til filer med Dropbox.

Vil mine filer være synlige for teammedlemmer eller administratorer, hvis jeg tilmelder mig en Dropbox-teamkonto?

Visse typer administratorer har mulighed for at logge på din konto ved at bruge "Log på som bruger."

Hvis du er teammedlem af en Dropbox-teamkonto, kan din administrator logge på din konto og udføre en af følgende opgaver:

• Se et teammedlems mappestruktur
  • Dele filer og mapper med andre
  • Se, åbne og downloade filer
  • Slette filer eller gendanne slettede filer

Din administrator kan også fjerne adgangen til din teamkonto eller overføre indholdet af den til et andet medlem.

Hvis du er teammedlem og har forbundet din private Dropbox-konto og din Dropbox-teamkonto, giver "Log på som bruger" ikke på nogen måde administratoren adgang til den forbundne private konto. Dog kan administratoren se det navn og den e-mailadresse, der er knyttet til den forbundne private konto.

For at få flere oplysninger kan du se vores Dropbox-aftale  for teams og Politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan også vælge at kontakte din administrator for at få mere at vide om dit teams specifikke politikker og procedurer.

Hvordan arbejder jeg sammen med teammedlemmer i en Dropbox-teamkonto?

Hvis du vil dele oplysninger med en specifik gruppe af personer, anbefaler vi, at du bruger delte mapper . Delte mapper er fantastiske til grupper, der ønsker at arbejde sammen om de samme filer eller mapper.

Ejeren af en delt mappe kan kontrollere, hvem der kan invitere nye medlemmer til mappen og fjerne medlemmer fra mappen efter behov. Ejere kan også helt afbryde delingen af en mappe.

Administratoren kan også oprette teammapper for at tillade teammedlemmer at dele indhold med hinanden.

Kan jeg dele skrivebeskyttede kopier af min fil med teammedlemmer?

Du kan dele en mappe eller dele et link med skrivebeskyttede tilladelser. Modtagerne kan downloade filen eller mappen til en computer eller til deres Dropbox-konto. Hvis brugeren downloader filen eller mappen til en Dropbox-konto, vil eventuelle redigeringer ikke påvirke den oprindelige fil – adgangen vil være strengt skrivebeskyttet.

Kan jeg lave en fil, der kun er til visning og ikke kan downloades?

Ja, hvis du gerne vil forhindre modtagere i at downloade filen eller mappen, kan du deaktivere downloads for delt link.

Vil min teamadministrator have adgang til filer i min private Dropbox-konto?

Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og virksomhedsadministratorer har ingen kontrol over eller adgang til din personlige Dropbox-konto.

highlighter icon

Bemærk! Hvis du har knyttet din personlige Dropbox-konto til en organisationsejet computer eller enhedvil den konto være underlagt din organisations politikker.

Kan jeg dele mapper og links med personer uden for min Dropbox-teamkonto?

Administratorerne af din Dropbox-teamkonto kan indstille dit teams tilladelser og afgøre, om medlemmerne kan dele links og/eller mapper uden for Dropbox-teamkontoen. Det gør de ved at logge på administratorpanelet og klikke på Indhold.