Har alle på teamet mitt tilgang til filene mine?

Avsnitt i denne artikkelen:

Bruker du ikke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør administrering av filtillatelser enkelt.

Blir filene mine synlige for teammedlemmer eller administratorer hvis jeg blir medlem av et Dropbox Business-team?

Å bli medlem av et Dropbox Business-team vil ikke gjøre filene og mappene dine tilgjengelig for andre teammedlemmer. Som standard er alt i Business-kontoen privat. Andre teammedlemmer vil ikke ha tilgang til filene dine med mindre du bestemmer deg for å dele dem med delte mapper eller skrivebeskyttede koblinger.

Enkelte administratorer kan imidlertid logge på kontoen din ved å bruke «Logg på som bruker». Hvis du er et vanlig medlem (ikke administrator) på et Dropbox Business-team, kan administratoren din logge på kontoen din for å gjøre noe av følgende:

• Vise mappestrukturen til et teammedlem
  • Dele filer og mapper med andre
  • Vise, åpne og laste ned filer
  • Slette filer eller gjenopprette slettede filer

Administratoren kan også fjerne tilgang til Business-kontoen, eller overføre innholdet til et annet medlem.

Administratoren kan ikke bruke funksjonen «Logg på som bruker» til å skaffe seg tilgang til privatkontoen din, selv om du som teammedlem har koblet sammen den private og den arbeidsrelaterte Dropbox-kontoen din. Administratoren kan imidlertid se navnet og e-postadressen til den tilkoblede privatkontoen din.

For mer informasjon, kan du sjekke Dropbox Business-avtalen og personvernerklæringen. Det kan også være lurt å ta kontakt med administrator for å finne ut mer om teamets spesifikke retningslinjer og prosedyrer.

Hvordan samarbeider jeg med teammedlemmer i Dropbox Business?

For å dele informasjon med en spesifikk undergruppe, anbefaler vi å bruke delte mapper. Delte mapper er ideelle for grupper som er interessert i å samarbeide på en samling med filer eller mapper. Eieren av en delt mappe kan administrere medlemskap av en delt mappe ved å kontrollere hvem som kan invitere nye medlemmer til mappen, og fjerne medlemmer av mappen ved behov. Eiere kan også oppheve deling av en mappe helt.

Kan jeg dele skrivebeskyttede kopier av filene mine med teammedlemmer?

Delte koblinger lar deg sende skrivebeskyttede koblinger til hele mapper, undermapper eller filer. Mottakere av koblingen kan laste ned filen eller mappen til en datamaskin eller til Dropbox-kontoen sin. Hvis brukeren velger å laste ned filen eller mappen til en Dropbox-konto, vil ingen redigeringer påvirke originalfilen – tilgang er fullstendig skrivebeskyttet.

Har teamadministratoren min tilgang til filene i den private Dropbox-kontoen min?

Dropbox Business-administratorer har ingen kontroll over eller tilgang til din private Dropbox. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du har koblet den private Dropboxen din til en datamaskin eller enhet som organisasjonen eier,vil den være underlagt bedriftens retningslinjer.

Kan jeg dele mapper og koblinger med personer utenfor Dropbox Business-teamet mitt?

Administratorer for Dropbox Business-kontoen din kan angi teamets globale tillatelser for å bestemme hvorvidt medlemmer kan dele koblinger og/eller mapper utenfor Dropbox Business-kontoen. Dette gjør det ved å logge seg inn på administratorverktøyet og klikke på Deling.

Dropbox Business

Denne artikkelen henviser til en funksjon som er unik for Dropbox Business. Dropbox Business er rettet mot prosjekter, grupper og andre organisasjoner som vil dele den samme plasskvote i Dropbox for alle egne medlemmer. Hvis du er interessert i å lære mer eller vil registrere deg, kan du gå du til Dropbox Business- nettstedet.