Dropbox for team: Kan administratorer se kontoen min?

Oppdatert Apr 15, 2024

Hvis du er medlem av en Dropbox-teamkonto, har administratoren tilgang til kontoen din gjennom funksjonen «Logg på som bruker». Administratoren kan logge på kontoen din for å gjøre følgende:

highlighter icon

Merk: «pålogging som bruker»-funksjonen gir ikke administratoren din mulighet til å åpne og få tilgang til din private Dropbox-konto hvis du har knyttet denne til teamkontoen din. Administratoren kan imidlertid se navnet og e-postadressen til den tilknyttede privatkontoen din.

Kan administratorer angi delingstillatelser?

For å beskytte organisasjonens data kan administratorer bestemme om du kan dele filer og mapper med personer som ikke er en del av teamet. Administratorer har tilgang til aktivitetslogger som lar dem se e-postadressene til personer du har delt med.

Kan administratorer godkjenne sammenkoblede enheter?

Som standard gir Dropbox deg mulighet til å sammenkoble både en personlig konto og en jobbkonto til en datamaskin. Administratorer har muligheten til å hindre deg i å koble til begge kontoer, men dette gjelder kun Dropbox-skrivebordsappen, ikke mobilenheter eller dropbox.com.

Kan administratorer administrere kameraopplastinger?

Administratorer kan aktivere eller deaktivere kameraopplastinger for hele Dropbox-teamkontoen.

Kan administratorer få tilgang til filene mine?

Som standard er alt i Dropbox-teamkontoen din privat. Andre teammedlemmer har ikke tilgang til filene dine med mindre du gir dem tilgang gjennom delte koblinger eller delte mapper. Administratorer kan se filener på kontoen din ved å bruke Logg på som bruker.

highlighter icon

Merk: Dette gjelder kun filer og mapper som er lagret i teammedlemsmappen.

Hva skjer når jeg forlater organisasjonen min?

Hvis du forlater organisasjonen, kan en administrator fjerne deg fra Dropbox-teamkontoen. Kontoen din kan enten bli suspendert, slettet eller konvertert.

Hva kan en administrator gjøre med kontoen min?

Med Logg på som brukeren kan administrator:

Hvis du trenger hjelp til å endre en innstilling på kontoen din, for eksempel tilbakestille et passord, bør du be administratoren gjøre dette med administratorverktøyet.

Hvordan vet jeg når en administrator har vært inne på kontoen min?

Hvis administratoren har logget på Dropbox-teamkontoen din med Logg på som bruker-funksjonen, kan det hende du mottar et varsel om dette på e-post. Men det er opp til administratoren din om denne e-posten skal sendes. Hvis du har flere spørsmål eller kommentarer, kan du kontakte administratoren din.

Jeg koblet sammen min private og arbeidsrelaterte konto – vil administratoren min ha tilgang til begge?

Nei, det vil de ikke. Hvis du er et teammedlem og har koblet sammen den private og den arbeidsrelaterte Dropbox-kontoen din, gir ikke Logg på som bruker administratoren din tillatelse til å åpne og få tilgang til den tilknyttede personlige kontoen din. Administratoren kan imidlertid se navnet og e-postadressen til den tilknyttede privatkontoen din.

Kan jeg hindre administratoren min fra å logge på teamkontoen min?

Nei, teammedlemmer kan ikke deaktivere denne funksjonen. Hvis du har spørsmål om sikkerhet eller innhold i Dropbox-kontoen din, bør du snakke med administratoren din om retningslinjene i organisasjonen din.