Forlate et Dropbox-team

Oppdatert May 13, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en prosess som er tilgjengelig for kunder med Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise.

Hvis du er medlem av et Dropbox-team, kan administratoren hjelpe deg med å fjerne kontoen din. Hvis du er administrator, kan du lese om hvordan du fjerner en konto fra et Dropbox-team.

Slik forlater du en Dropbox-teamkonto

Administratoren kan fjerne kontoen din fra Dropbox-teamet når du forlater organisasjonen din. Det er flere måter kontoen din kan fjernes fra teamet ditt på. Kontoen din kan bli:

  • Suspendert fra teamet
  • Slettet fra teamet
  • Konvertert til en privatkonto

Du kan ikke forlate et aktivt Dropbox-team uten hjelp fra en administrator. Kontakt administratoren din for å få hjelp med å velge det beste alternativet for jobbkontoen din.

highlighter icon

Merk: Hvis du er medlem av et team i låst tilstand, kan du forlate teamet ditt uten hjelp fra en administrator.

Vanlige spørsmål om å forlate en teamkonto

Når kontoen din er suspendert, mister du tilgang til den umiddelbart. Synkroniseringen stopper, og du vil ikke lenger ha tilgang til kontoen din på dropbox.com. Administratoren din kan velge å slette jobbfilene dine fra enhver enhet du har koblet til. Ingen av filene dine slettes fra Dropbox-kontoen din, og administratoren kan når som helst oppheve suspenderingen av kontoen.

Hvis du koblet sammen en privatkonto og en jobbkonto, vil du fortsatt ha tilgang til privatkontoen din på alle tilknyttede enheter og på dropbox.com.
 

Hvordan kan jeg reaktivere teammedlemskontoen min?

Snakk med administratoren din om reaktivering av kontoen din. Hvis du er administrator, kan du lese om hvordan du reaktiver en suspendert brukers konto.  

Kan jeg opprette en ny Dropbox-konto mens jeg er suspendert?

Du kan opprette en ny Dropbox-konto med en annen e-postadresse. Du kan imidlertid ikke bruke samme e-postadresse som for teamkontoen din.

Når kontoen din er slettet, mister du tilgangen umiddelbart. Synkronisering av filer stopper på tvers av enhetene dine, og du vil ikke lenger ha tilgang til kontoen din på dropbox.com. Administratoren din kan overføre jobbfilene dine til et annet teammedlem og kan slette Dropbox-mappen din for jobb fra en hvilken som helst tilkoblet enhet.

Du vil ikke kunne opprette en ny Dropbox-konto med samme e-postadresse før etter 30 dager.

Hvilke filer kan overføres?

Administratoren din kan overføre filer fra teammedlemskontoen din til andre teammedlemmer når kontoen din slettes.
 

Hva overføres?

  • Alle eksisterende mapper og filer
  • Alle slettede filer
  • Eierskap til delte mapper som du eide
  • Medlemskap i delte mapper som eies av et annet medlem av Dropbox-teamet ditt
  • Eierskap til Paper-dokumenter du har opprettet
  • En kopi av «Apper»-mappen som inneholder data for tredjepartsprogrammer


Hva overføres ikke?

  • Delte koblinger du har opprettet (koblingene fungerer ikke lenger)
    • Merk: Hvis kontoen din er suspendert i stedet for slettet, fortsetter delte koblinger å fungere.
  • Eldre versjoner av filer
  • Medlemskap til delte mapper som eies av personer utenfor Dropbox-teamet ditt. Kun kopier av disse mappene overføres.
  • Tilgang til Paper-dokumenter som du ikke eide
  • Datalager (en bestemt datatype som utviklere av tredjeparts-apper bruker for å lagre app-data)

Hva skjer med filene på de tilknyttede enhetene mine?

Når en Dropbox-administrator sletter jobbkontoen din fra teamet, har vedkommende muligheten til å slette den arbeidsrelaterte Dropbox-mappen din fra alle tilknyttede enheter.
 

Hva vil skje med den tilknyttede private Dropbox-kontoen min?

Hvis du koblet sammen jobbkontoen og privatkontoen din, vil ikke en administrator kunne slette eller suspendere privatkontoen. 
 

Kan jeg reaktivere jobbkontoen min hvis jeg ble slettet fra et Dropbox -team?

Hvis kontoen din ble slettet i løpet av de siste syv dagene, kan du kontakte administratoren din for å be om å få kontoen gjenopprettet. Hvis du er administrator, kan du lese om hvordan du reaktiver et suspendert eller slettet medlems konto.
 

Hvis det har gått mer enn syv dager, kan Dropbox kundestøtte gjenopprette kontoen i begrensede tilfeller. Men av sikkerhetsmessige hensyn må vi ha tillatelse fra administratoren av ditt tidligere Dropbox-team før vi kan gjenopprette kontoen. Kontakt Dropbox kundestøtte for hjelp, og oppgi følgende informasjon:

  1. Bekreftelse på at du vil gjenopprette en konto som ble slettet fra et Dropbox-team.
  2. Navnet på ditt forrige Dropbox-team.
  3. E-postadressen til din tidligere teamadministrator.


Vi kan da forsøke å starte reaktiveringsprosessen for kontoen.

Når kontoen din fjernes fra et team, blir kontoen din en Dropbox Basic-konto. Du beholder alle private filer og mapper, og alle delte mapper som du eier. 
highlighter icon

Merk: Dropbox Replay-innhold overføres ikke.

Hva beholder jeg?

  • Alle private filer eller mapper
  • Delte mapper du eier
  • Delte mapper eid av personer som ikke er medlem i teamet
  • Delte mapper eid av teamet, som du ble invitert til før du ble med i teamet
  • Paper-dokumenter
  • Tilgang til filer i delte mapper eid av team du ble invitert til før du ble med i team , eller som ikke har tillatelser kun for team

Hva mister jeg tilgang til?

  • Teammapper
  • Filer i delte mapper som eies av andre teammedlemmer, som du ble invitert til etter å ha blitt med i teamet, eller som kun er tilgjengelige for teamet
  • Teamets delte plasskvote
  • Dropbox-funksjon kun for team
highlighter icon

Merk: Hvis du koblet til en personlig konto og en jobbkonto, kobles kontoene dine fra igjen.

Slik forlater du en teamkonto hvis teamet ditt er i låst tilstand

Hvis du er medlem av et team i låst tilstand, kan du forlate teamet og konvertere medlemskontoen din til en gratis Dropbox Basic-konto. Din personlige mappe vil flyttes til denne nye kontoen, men du vil miste tilgangen til det meste av teaminnholdet. For å finne ut mer om hva du mister tilgang til etter å ha konvertert til en Basic-konto kan du se Kontoer konvertert til en privatkonto-fanen  i avsnittet ovenfor.

  1. Logg på dropbox.com.
  2. Gå til https://www.dropbox.com/team/decide.
  3. Klikk Forlat teamet [teamnavn]
  4. Merk av i boksen ved siden av Jeg forstår at jeg må inviteres av teamadministratoren hvis jeg vil bli med i teamet igjen.
  5. Klikk Gå ut av teamet og logg av.
  6. Du kan logge inn på din Dropbox Basic-konto med samme e-postadresse og passord som du brukte for din medlemskonto. Du kan også endre e-postadressen knyttet til din nye Dropbox Basic-konto.
Var denne artikkelen nyttig?

Vi beklager at du ikke er fornøyd med dette.
Fortell oss hvordan vi kan bli bedre.

Takk for tilbakemeldingen!
Fortell oss hvordan denne artikkelen var til hjelp.

Takk for tilbakemeldingen!

Svar fra nettsamfunnet

Andre måter å få hjelp på