Hvem er eieren av en delt mappe?

Oppdatert Feb 29, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for alle Dropbox-brukere, med mindre annet er oppgitt.

Den som har opprettet en delt mappe, blir automatisk angitt som eier, med mindre mappen ble opprettet i noen andres delte mappe.

Eiere har ekstra administrative funksjoner, for eksempel muligheten til å:

Du finner ut hvem som eier en mappe, ved å gå til mappens alternativer.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox hjelper deg med å dele filer og mapper på en enkel måte.

Slik ser du en mappe på Dropbox

1. Logg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over mappen du vil finne eieren av, og klikk på deleikonet (rektangel med pil pekende opp).
  3. Klikk Hvem har tilgang
  1. Åpne Dropbox-mappen i Filutforsker (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Høyreklikk på mappen du vil finne eieren av, og velg deretter Del … ved siden av Dropbox-ikonet.
  3. Klikk på Hvem har tilgang.
  1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på «⁝» (vertikal ellipse på Android) eller «…» (iOS) ved siden av mappen du vil finne eieren av.
  3. Trykk på Administrer tilgang (Android) eller Mappeinnstillinger (iOS).
  4. Trykk på området nedenfor [x] medlemmer.

Dette vil vise alle medlemmer av den delte mappen og spesifisere hvem eieren er.

highlight icon

Obs! Hvis du er medlem av et Dropbox-team og ikke ser noen eier, eies mappen enten av administratorer i teamet ditt eller noen utenfor teamet. Kontakt administratoren din for å finne ut om mappen eies av administratorer.