Hvem ejer en delt mappe?

Opdateret Feb 29, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder alle Dropbox-brugere, medmindre andet er angivet.

Den, der har oprettet en delt mappe, er automatisk ejeren af mappen, medmindre mappen blev oprettet i en andens delte mappe.

Ejere har ekstra administrative funktioner, såsom mulighed for at:

Under mappeindstillingerne kan du se, hvem der er mappens ejer.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele filer og mapper med Dropbox.

Sådan viser du en mappe i Dropbox

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på den mappe, hvis ejer du vil finde, og klik på deleikonet (rektangel med pil opad).
  3. Klik på Hvem har adgang
  1. Åbn Dropbox-mappen i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Højreklik på den mappe, du vil finde ejeren af, og vælg derefter Del ... ud for Dropbox-ikonet.
  3. Klik på Hvem har adgang.
  1. Åbn Dropbox-mobilappen.
  2. Tryk på "⁝" (lodrette prikker på Android) eller "..." (iOS) ud for den mappe, du gerne vil bestemme ejeren af.
  3. Tryk på Administrer adgang Administrer adgang (Android) eller Mappeindstillinger (iOS).
  4. Tryk på området under [x] medlemmer.

Dette vil vise alle medlemmer af den delte mappe og angive, hvem ejeren er.

highlight icon

Bemærk! Hvis du er medlem af et Dropbox-team og ikke kan se, hvem der er ejeren, ejes mappen enten af administratorer på dit team, eller den ejes af en person uden for dit team. Kontakt din administrator for at finde ud af, om mappen ejes af en administrator.