Dropbox-systemudvidelsen

Dropbox-systemudvidelsen installeres automatisk, når du installerer Dropbox-computerappen. Udvidelsen gør det muligt at åbne kun online-filer fra Stifinder/Finder eller fra tredjepartsprogrammer.

Bemærk!

• Disse oplysninger gælder udelukkende brugere af Windows og macOS 10.15 eller ældre versioner.
  • Installation af Dropbox-systemudvidelsen er ikke mulig på macOS 11 eller nyere.
  • Hvis du er medlem af et Dropbox business-team, kan en administrator fra dit team begrænse din mulighed for at installere eller fjerne systemudvidelsen.

Manuel installation af Dropbox-systemudvidelsen

Denne Dropbox-systemudvidelse bliver automatisk installeret, når du installerer Dropbox-computerappen, men visse systemtilladelser vil sommetider blokere den. Hvis det sker, skal du følge nedenstående instruktioner for at installere Dropbox-systemudvidelsen manuelt.

Sådan fjerner du Dropbox-systemudvidelsen

Hvis du vil fjerne systemudvidelsen:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Generelt.
  5. Slå Dropbox-systemudvidelsen fra.

Administratorer: Sådan fjerner du systemudvidelsen fra dit teams computere

Som administrator kan du fjerne Dropbox-systemudvidelsen fra dit teams computere. Det kan du gøre ved at gå til Dropbox-systemudvidelsessiden i administratorpanelet, afmærke felterne og klikke på Fjern.

Når systemudvidelsen er fjernet, vil teammedlemmerne stadig kunne bruge Dropbox-mappen i Stifinder/Finder, men alle deres kun online-filer vil blive tilgængelige offline, og udvidelsen vil både blive deaktiveret for deres teamkonto og for alle de forbundne private konti, de muligvis har.

Bemærk: Når kun online-filer bliver tilgængelige offline, bevirker det, at filer vil blive downloadet direkte til et teammedlems computer.

Er Dropbox-systemudvidelsen sikker?

Dropbox-systemudvidelsen er sikker og bruges udelukkende til administration af kun online-filer. Den ligner andre drivere og systemudvidelser, du installerer til hardware eller software, f.eks. printere, harddiske og skrivebordsprogrammer.

Få flere oplysninger om, hvordan Dropbox beskytter dine filer.