Synkroniseringsikoner i computerappen

Denne artikel er en oversigt over synkroniseringsikoner, du finder i Dropbox-computerappen og deres betydninger. Der er to steder, hvor synkroniseringsikoner forekommer: i Dropbox-mappen på din computer og på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac). Synkroniseringsikonerne er forskellige hvert sted.

Hvis du leder efter et ikon, der ikke vises her, kan du se denne artikel om fil- og mappeikoner, -symboler og -farver.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Synkroniseringsikonerne i Dropbox-mappen

Herunder kan du se de synkroniseringsikoner, der vises på filer og mapper i din Dropbox-mappe i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).

Bemærk! De synkroniseringsikoner, der vises på mapper, vil afhænge af synkroniseringsstatussen for de filer/mapper, de indeholder.

Grønt ikon med flueben

Tilgængelig offline

En udfyldt grøn cirkel med et hvidt flueben betyder, at filen eller mappen er synkroniseret og tilgængelig offline. Du kan se ikonet ved at højreklikke på en fil eller mappe og vælge Gør tilgængelig offline.

"Synkroniseret" betyder, at de ændringer, du har foretaget i filen eller mappen, er opdateret alle de steder, hvor du bruger Dropbox. "Tilgængelig offline" betyder, at du har adgang til din fil eller mappe, selvom du ikke har adgang til internettet.

For mapper betyder ikonet, at alle filer i mappen er tilgængelige offline.

Mens filen eller mappen er gemt på din enhed, kan den blive gemt kun online ved at højreklikke på den og vælge Gem kun online.

Bemærk! De filer og mapper, der er tilgængelige offline, ændres ikke automatisk til Kun online baseret på ledig plads på harddisken.

Ikon for indhold, der kun er online

Kun online

En udfyldt grå cirkel med et hvidt skyikon betyder, at din fil eller mappe er fuldt synkroniseret, og at den kun er gemt online. "Synkroniseret" betyder, at de ændringer, du har foretaget i filen eller mappen, er opdateret alle de steder, hvor du bruger Dropbox. "Kun online" betyder, at dine filer kun kan åbnes, når din computer har forbindelse til internettet. Dette sparer plads på computerens harddisk.

For mapper betyder dette ikon, at der er mindst én fil, som er angivet til Kun online, i mappen. Der kan også være filer, som er “tilgængelig” og/eller “tilgængelige offline”, i mappen.

Sådan indstiller du Dropbox-filer til Kun online.

Blåt ikon med roterende pile

Synkronisering i gang

En udfyldt blå cirkel med to hvide pile, der danner en cirkel, betyder, at filen eller mappen er ved at blive opdateret. Hvis du har valgt at tilføje den på din harddisk med funktionen selektiv synkronisering, kan ikonet betyde, at filen eller mappen stadig er ved at blive synkroniseret til din harddisk. Hvis du har indstillet den til Kun online, kan dette ikon betyde, at din fil er i gang med at ændre sin synkroniseringsstatus mellem Kun online og Tilgængelig offline.

Ikon for mappe i blandet tilstand

Tilgængelig

En hvid cirkel med grønt omrids og et grønt flueben betyder, at en fil eller mappe er blevet åbnet (direkte eller via et tredjepartsprogram) og derefter synkroniseret. Den repræsenterer også filer, der er uploadet fra den computer, du bruger.

"Synkroniseret" betyder, at de ændringer, du har foretaget i filen eller mappen, er opdateret alle de steder, hvor du bruger Dropbox. Mens filen eller mappen er gemt på din enhed, kan den blive gemt kun online ved at højreklikke på den og vælge Gem kun online.

For mapper betyder ikonet, at der er mindst én tilgængelig fil i mappen, men ingen filer, som kun er online. Mappen kan også indeholde filer, der er tilgængelige offline.

Bemærk! Hvis din harddisk er ved at løbe tør for plads, kan filerne automatisk ændres til Kun online for at spare plads.

Rødt ikon med et x

Synkroniseringsfejl

En rød cirkel med et hvidt “X” betyder, at filen eller mappen ikke kan opdateres eller synkroniseres. Hvis du lige har forsøgt at tilføje filen eller mappen på din Dropbox-konto, kan det skyldes, at den ikke kan tilføjes.

Læs mere om de forskellige typer synkroniseringsfejl, og hvordan du løser dem.

Gråt ikon med et minustegn

Ignoreret fil

En grå cirkel med et minustegn betyder, at filen er blevet ignoreret. Det betyder, at den er gemt i Dropbox-mappen på din computer, men ikke på dropbox.com eller på Dropbox-serveren.

Få mere at vide om ignorerede filer.

Bemærk! Hvis du peger på et ikon med musen, kan du se en beskrivelse af den aktuelle tilstand.

Synkroniseringsikonerne på proceslinjen eller menulinjen

Herunder kan du se de forskellige Dropbox-ikoner på proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac), som vises, når Dropbox-computerappen er åben på din computer.

Ikonfarven kan variere, afhængigt af operativsystemet.

Fuldstændig synkroniseret

Et udfyldt sort Dropbox-ikon uden andre ikoner betyder, at Dropbox-filerne og -mapper på computeren er fuldt opdateret. Eventuelle ændringer, du foretager, afspejles alle de steder, du bruger Dropbox.

Synkronisering i gang

En udfyldt sort cirkel med to hvide pile, der danner en cirkel, betyder, at Dropbox-filer og -mapper på din computer er ved at blive opdateret. De ændringer, du foretager, opdateres alle de steder, hvor du har adgang til filerne i Dropbox.

Synkroniseringen er afbrudt

En udfyldt sort cirkel med en hvidt pause-ikon betyder, at synkroniseringen er afbrudt. Læs om, hvordan du afbryder og fortsætter filsynkronisering i Dropbox-computerappen. De ændringer, du foretager i dine Dropbox-filer og -mapper, opdateres ikke alle de steder, hvor du har adgang til dine filer i Dropbox, før du fortsætter synkroniseringen.

Ingen forbindelse til internettet

Et gråt Dropbox-ikon betyder, at Dropbox-computerappen ikke har forbindelse til internettet. Det betyder, at de ændringer, du foretager i Dropbox-filerne og -mapperne på din computer, ikke opdateres alle de steder, hvor du har adgang til filerne i Dropbox, før du igen har forbindelse til internettet. Læs om, hvorfor Dropbox muligvis ikke opretter forbindelse, og hvordan du løser problemet.

Ulæste meddelelser

En rød cirkel med et hvidt tal har ikke noget at gøre med synkronisering. Det betyder, at du har ulæste Dropbox-meddelelser. Læs om, hvordan du administrerer Dropbox-meddelelser.

Kameraoverførsler er i gang

Et kameraikon betyder, at du har sluttet et kamera eller en mobilenhed med et kamera til computeren, og at kamerarullen er ved at blive uploadet til Dropbox. Læs om funktionen til kameraoverførsler.

Hvad betyder det grå “X”-ikon?

I Stifinder kan der blive vist et gråt “X”-ikon på en fil eller mappe i din Dropbox-mappe. Det er et Windows-ikon – ikke et Dropbox-ikon. Det angiver, at filen eller mappen muligvis ikke synkroniseres med Dropbox. Du kan rette fejlen ved at følge vejledningen i denne artikel, som handler om at løse synkroniseringsproblemer i Dropbox. Hvis det ikke løser problemet, skal du kontakte Microsoft-support.