Sådan downloader du en fil eller mappe

Opdateret Sep 13, 2023

Du kan downloade filer og mapper til din computer fra din Dropbox-konto på dropbox.com.

Download i modsætning til synkronisering af filer

Når du downloader en fil eller mappe fra din Dropbox-konto, downloader du en separat lokal kopi af den pågældende fil eller mappe. Det betyder, at eventuelle ændringer, du foretager i den downloadede fil, ikke afspejles i den originale fil på din Dropbox-konto.

Når du redigerer filer i Dropbox-computerappen, Dropbox-mobilappen eller på dropbox.com, opdateres ændringerne automatisk overalt, hvor du bruger Dropbox.

Få mere at vide om synkronisering af filer med Dropbox.

Sådan downloader du en enkelt fil eller mappe fra Dropbox

Sådan downloader du en enkelt fil eller mappe:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på den fil eller mappe, du vil downloade.
  3. Klik på afkrydsningsfeltet ud for den fil eller mappe, du vil downloade.
  4. Klik på Download.

Sådan downloader du et Dropbox Paper-dokument

Sådan downloader du et Paper-dokument:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på den fil eller mappe, du vil downloade.
  3. Klik på “” (de tre prikker).
  4. Klik på Gem som …, og vælg det ønskede filformat. Dette vil oprette en ny fil i samme mappe som det oprindelige Paper-dokument.
  5. Peg på den konverterede fil.
  6. Klik på afkrydsningsfeltet.
  7. Klik på Download.

Sådan downloader du flere filer eller mapper

Sådan downloader du flere filer eller mapper på en gang:

1. Log på dropbox.com.
  2. Peg på de filer eller mapper, du vil downloade.
  3. Klik på afkrydsningsfeltet ud for den pågældende fil eller mappe.
  4. Klik på afkrydsningsfelterne ud for de filer og/eller mapper, du vil downloade.
  5. Klik på Download.
highlight icon

Bemærk!

• Du kan kun downloade en mappe, hvis den er på mindre end 250 GB (ukomprimeret) og indeholder færre end 10.000 filer. Filer i dybt indlejrede mapper tælles også med i grænsen på 10.000 filer.
  • Mapper downloades som komprimerede .zip-filer. Læs om, hvordan du pakker filer ud i Windows og på Mac.

Hvor finder jeg de filer, jeg har downloadet fra Dropbox?

Medmindre standardindstillingerne på computeren er ændret, downloades filen eller mappen til mappen Downloads på computeren.

Hvorfor har jeg problemer med at downloade store filer fra Dropbox?

Når du downloader store filer, mapper eller flere samlede elementer fra din Dropbox-konto, vil du muligvis få en advarsel om, at det vil tage lang tid at downloade baseret på din aktuelle internethastighed.

I disse tilfælde kan det være bedre at downloade færre ting ad gangen for at reducere belastningen på dit netværk og undgå at skulle genstarte processen, hvis din forbindelse bliver afbrudt.

Alternativt kan du ændre indstillingerne i computerappen, så Dropbox har tilladelse til at bruge mere båndbredde ved synkronisering af filer.