Hvordan synkroniserer Dropbox mine filer?

Denne artikel er en kort introduktion til, hvordan Dropbox synkroniserer dine filer. Den beskriver, hvordan du kan gemme dine filer i Dropbox og synkronisere dem mellem dine enheder.

Når du gemmer filer i Dropbox, kan du få adgang til filerne alle de steder, hvor du bruger Dropbox. Dette omfatter:

• Dropbox.com i en webbrowser, på din computer eller på din telefon
  • Dropbox-computerappen på din computer.
  • Dropbox-mobilappen på din telefon eller tablet.

Dine filer holdes også opdateret alle de steder, hvor du bruger Dropbox. Det betyder, at hvis du tilføjer eller ændrer en fil det eneste sted, bliver filen automatisk opdateret de øvrige steder.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Sådan kommer du i gang med at synkronisere dine filer med Dropbox

Du kan synkronisere alle dine filer på alle dine enheder med en gratis Dropbox Basic-plan, som omfatter 2 GB lagerplads og er uden tidsbegrænsning.

Du kan når som helst opgradere til en betalt plan med mere lagerplads eller flere funktioner. Du kan få mere at vide om vores planer på denne side.

Sådan kommer du i gang:

1. Opret en konto på dropbox.com/register.
  2. Download Dropbox-computerappen på din computer og Dropbox-mobilappen på din telefon eller tablet.
  3. Upload filer til din Dropbox-konto, vælg, hvilke filer du vil synkronisere til din computer, eller sikkerhedskopiér en computer eller ekstern harddisk.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Dropbox til at flytte mine filer til en ny computer?

Når du har fulgt vejledningen ovenfor, synkroniseres dine filer til Dropbox, så du ikke længere behøver at flytte eller overføre dem manuelt mellem computere eller enheder. Du kan få adgang til dem fra enhver enhed via dropbox.com eller via Dropbox-computerappen og Dropbox-mobilappen.

Hvis du vil gemme filerne på en computers harddisk (eller på harddisken på flere computere) foruden på din Dropbox-konto online, kan du vælge at gøre det, når du downloader Dropbox-computerappen. Når du bliver spurgt, skal du vælge Tilgængelig offline i stedet for Kun online.

Bemærk! LAN-synkronisering understøttes ikke på computere med Dropbox til macOS med Apple File Provider.

Hvad er forskellen på filer, som er tilgængelige offline, og filer, der kun er online?

De filer, der er tilgængelige offline (hvilket er standard), har du adgang til, uanset om du har oprettet forbindelse til internettet eller ej, og de optager plads både på din computers harddisk og din Dropbox-konto. Hvis du indstiller filer til kun at være online, kan du stadig se dem i Dropbox-mappen på din computer, men du kan kun åbne dem, hvis du har oprettet forbindelse til internettet.

Bemærk! Når du åbner filer, der kun er online, fra Dropbox-mappen på din computer, downloades de automatisk til din computer.

Hvad er forskellen på at synkronisere og sikkerhedskopiere filer?

Når du sikkerhedskopierer filer fra din computer eller et eksternt drev til Dropbox, oprettes der en sikker kopi, som du kan bruge, hvis der skulle opstå problemer. Sikkerhedskopierede filer skal ikke bruges til deling, og de ændringer, du foretager i sikkerhedskopierede filer i Dropbox, opdateres ikke på din computer eller dit eksterne drev.

Når du synkroniserer filer til Dropbox, bliver filerne tilgængelige til redigering og deling, når du bruger Dropbox. Når du foretager ændringer i filerne, bliver ændringerne synkroniseret i Dropbox på alle dine enheder og online.

Få mere at vide om synkronisering af filer med Dropbox

Løs synkroniseringsproblemer i Dropbox

Sådan bruger du selektiv synkronisering

Sådan bruger du Dropbox til at spare plads på harddisken

Sådan stopper og fortsætter du filsynkronisering