Sådan sorterer du Dropbox-filer og -mapper

person icon

I denne artikel beskrives en funktion på dropbox.com.

Du kan sortere og filtrere filer og mapper på dropbox.com efter navn, ændringsdato, hvem der har adgang, type, udvidelse, størrelse og tags. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Start i venstre navigationslinje.
  3. Klik på Alle filer i venstre sidepanel. Alle dine filer og mapper vises på hovedsiden.
  4. Du kan sortere og filtrere dine filer ved at bruge følgende muligheder:
    • For at se filer, du har tilgået for nylig, skal du klikke på Seneste på hovedsiden.
    • For at se dine stjernemarkerede filer og mapper skal du klikke på Stjernemarkeret på hovedsiden.
    • Hold markøren over en kolonneoverskrift, og klik på pilen for at sortere i stigende eller faldende rækkefølge. Du vil også se muligheder for at tilføje, fjerne eller omarrangere kolonner. Du kan også omarrangere kolonner ved at klikke og holde på kolonnenavnet og derefter trække og slippe det til en ny placering.
    • For at ændre størrelsen på kolonner skal du holde markøren over kolonneoverskriften og klikke på de lodrette linjer, der vises. Træk derefter, så du ændrer størrelsen på kolonnerne i vandret retning.
    • For at ændre visninger skal du klikke på listeikonet (fire vandrette linjer) i øverste højre hjørne af din filliste. Vælg mellem visningerne Gitter, Stort gitter, Liste og Stor liste
      • Bemærk!
        • Kolonnen Navn vises altid som den første kolonne.
        • Du kan sortere indhold ved hjælp af kolonnerne Navn, Ændret, Størrelse, Type og Udvidelse . Mapper kan ikke sorteres efter størrelse. Se, hvordan du beregner en mappes størrelse.