Slik sorterer du Dropbox-filer og -mapper

Oppdatert Oct 10, 2023

I denne artikkelen beskrives en funksjon som er tilgjengelig på dropbox.com.

Du kan sortere og filtrere filer og mapper på dropbox.com etter Navn, Modifisert, Hvem har tilgang, Type, Utvidelse, Størrelse ogMerker.Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Alle filer i venstre sidestolpe.
  3. Sorter og filtrer som du vil.
    • Hvis du vil sortere en bestemt mappe, klikker du på «>» (høyre pil) ved siden av Mapper i venstre sidestolpe og velger navnet på mappen du vil sortere.

Slik sorterer du:

• Klikk på Nylige -fanen for å se nylig åpnede filer.
  • Klikk på Stjernemerket -fanen for å se stjernemerkede filer.
  • Klikk på kolonneoverskriften for å sortere stigende eller synkende. En ekstra pil vises for denne funksjonen  for å indikere hvordan de er sortert.
highlight icon

Merk: Du kan bare sortere kolonnene Navn, ModifisertStørrelseType og Utvidelse . Mapper kan imidlertid ikke sorteres etter størrelse. Finn ut hvordan du beregner størrelsen på en mappe.

Slik tilpasser du kolonner:

1. Hold markøren over navnet på kolonnen.
  2. Klikk på rullegardinpilen.
  3. Klikk på navnet på kolonnen for å velge eller oppheve valget.
highlight icon

Obs! Navn-kolonnen vil alltid vises som den første kolonnen.

Slik omorganiserer du kolonner:

Klikk og hold tittelkolonnenavnet, og dra og slipp til en ny plassering.

Slik endrer du størrelse på kolonner:

1. Hold markøren over kolonneoverskriften.
  2. Klikk på de vertikale linjene som vises for å dra og endre størrelsen på kolonnene horisontalt.

Slik endrer du visninger:

1. Klikk på listeikonet (fire horisontale linjer) i øvre høyre hjørne av fillisten.
  2. Velg mellom visningene Rutenett, Stort rutenett, Liste eller Stor liste .