Hvordan feste filer og mapper

Oppdatert Sep 15, 2023

Du kan feste en fil eller mappe til høyre sidefelt på dropbox.com for enkel tilgang. Når en mappe åpnes, ser du de festede filene.

Når du fester en fil eller mappe, er den festet for alle som har tilgang til den mappen. Alle som har tilgang, kan feste og løsne filen eller mappen.

Slik fester du en fil eller mappe på dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over navnet på filen eller mappen du vil feste, og klikk på «» (de tre prikkene).
    • Hvis du er i rutenettvisning, klikker du på «» (vertikal ellipse).
    Klikk på
    Fest til Dropbox for å feste en fil eller mappe på Alle filer-siden. Klikk på Fest til og velg Denne mappen for å feste den til den gjeldende mappen.

Slik løsner du en fil eller mappe på dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over navnet på filen eller mappen du vil løsne, og klikk på «» (de tre prikkene).
    • Hvis du er i rutenettvisning, klikker du på «» (vertikal ellipse).
    Klikk på
    Løsne.