Bestanden en mappen vastmaken

Bijgewerkt Sep 15, 2023

Voor gemakkelijke toegang kun je een bestand of map vastmaken aan de rechterzijbalk op dropbox.com. Telkens wanneer een map wordt geopend, worden de daaraan vastgemaakte bestanden weergegeven.

Wanneer je een bestand of map vastmaakt, is het vastgemaakt voor iedereen die toegang heeft tot die map. Iedereen die toegang heeft, kan het bestand of de map vast- of losmaken.

Zo maak je een bestand of map vast op dropbox.com:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Wijs de naam aan van het item (bestand of map) dat je wilt vastmaken en klik op '' (drie horizontale puntjes).
    • Als je je in de rasterweergave bevindt, klik je op '' (drie verticale puntjes).
    Klik op
    Vastmaken aan Dropbox om een bestand of map vast te maken aan de pagina Alle bestanden. Klik op Vastmaken aan… en selecteer vervolgens Deze map om een item vast te maken aan de huidige map.

Een bestand of map losmaken op dropbox.com:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Wijs de naam aan van het item (bestand of map) dat je wilt losmaken en klik op '' (drie horizontale puntjes).
    • Als je je in de rasterweergave bevindt, klik je op '' (drie verticale puntjes).
    Klik op
    Losmaken.