Activiteiten, meldingen en recente lijsten gebruiken

Bijgewerkt Feb 19, 2024
person icon

De informatie in dit artikel geldt voor alle Dropbox-gebruikers, tenzij anders aangegeven.

Deze informatie is uitsluitend voor jouw account en is bedoeld om je te helpen toegang te krijgen tot je belangrijkste bestanden en mappen. De informatie is beschikbaar in de Dropbox-desktopapp, de mobiele Dropbox-app, en op dropbox.com.

Activiteit

Je feed Activiteit toont de bestanden die je onlangs hebt geopend en/of bewerkt, te beginnen met de meest recente.

Je activiteiten bekijken:

1. Klik in de desktop-app op het Dropbox-pictogram in je meldingencentrum (Windows) of menubalk (Mac).
  2. Klik op het tabblad Activiteit
  3. Klik op Jij om je activiteit te bekijken of op Gedeeld om je activiteit in een gedeeld bestand te bekijken.
    • Als je lid bent van een Dropbox teamaccount, kun je schakelen tussen Jij en Team voor een overzicht van je eigen activiteiten of de activiteiten met gedeelde bestanden van je team.
highlight icon

Opmerking: De feed Activiteit is niet toegankelijk via de mobiele app of dropbox.com.

Meldingen

In de desktopapp en de mobiele app vind je onder Meldingen een overzicht van alle activiteiten met betrekking tot je Dropbox-bestanden en gedeelde bestanden.

Je meldingen bekijken:

• Klik in de desktopapp op het Dropbox-pictogram in het meldingencentrum (Windows) of op de menubalk (Mac), en vervolgens op het belpictogram.
  • Tik in de mobiele app op het menupictogram in de linkerbovenhoek en vervolgens op het belpictogram naast Meldingen.

Meer informatie over meldingen en hoe je ze in- en uitschakelt.

Recent

In de mobiele app en op dropbox.com is je feed Recent vergelijkbaar met je feed Activiteit , alleen is deze uitsluitend gericht op je activiteit.

Je recente activiteit bekijken:

• Tik in de mobiele app op het tabblad Start onderaan, en tik vervolgens op Recent (Android) of Recent (iOS) bovenaan.
  • Op dropbox.com: klik op Alle bestanden in de linker zijbalk en klik vervolgens op Recent onder Alle bestanden op de hoofdpagina.