Bestanden en mappen sorteren in Dropbox

Bijgewerkt Oct 10, 2023
person icon

In dit artikel wordt een functie beschreven die beschikbaar is op dropbox.com.

Je kunt bestanden en mappen op dropbox.com sorteren en filteren op Naam, Gewijzigd, Wie heeft toegang, Type, Extensie, Grootte en Tags. Dit doe je als volgt:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op Beginpagina.
  3. Klik op Alle bestanden in de linkerzijbalk. Al je bestanden en mappen worden weergegeven op de hoofdpagina.
  4. Je kunt je bestand sorteren en filteren met de volgende opties:
    • Om het bestand weer te geven dat je onlangs hebt geopend, klik je op de hoofdpagina op Recent.
    • Om je bestanden en mappen met ster weer te geven, klik je op de hoofdpagina op Met ster.
    • Wijs een kolomkop aan en klik op de pijl om te sorteren in oplopende of aflopende volgorde. Er zijn opties om kolommen toe te voegen, te verwijderen of anders te rangschikken. Je kunt kolommen ook herschikken door op de naam van de titelkolom te klikken en de muisknop ingedrukt te houden en de kolom vervolgens naar een nieuwe locatie te slepen en neer te zetten.
    • Om het formaat van een kolom te wijzigen, wijs je de kolomkop aan en klik je op de verticale lijnen die verschijnen. Sleep vervolgens horizontaal om het formaat van de kolom te wijzigen.
    • Om de weergave te wijzigen, klik je op het lijstpictogram (vier horizontale lijnen) in de rechterbovenhoek van je bestandslijst. Kies een van de weergave-opties Raster, Groot raster, Lijst of Grote lijst