Oversigt over opdatering af Dropbox til Windows

Opdateret Nov 09, 2023

Denne opdatering er en betaversion, som er tilgængelig for de brugere, der har tilmeldt sig tidlig udgivelse, og den kan ikke downloades som et bestemt build. Tidlige udgivelser af Dropbox er underlagt yderligere vilkår og betingelser.

Opdateringen af Dropbox til Windows er rettet mod de ændringer, der er indført med Cloud Files, Microsofts nye synkroniserings-API. Denne opdatering er gældende for Windows 11-enheder. For fremadrettet at kunne integrere med Windows har vi omkonfigureret vores synkroniseringprogram, så det bruger Cloud Files API.

Dropbox arbejder løbende på at sikre pålideligheden og kvaliteten af synkronisering samtidig med disse ændringer.

Sådan kontrollerer du, om du er berettiget til opdateringen af Dropbox til Windows:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen nederst til højre på skærmen.
  2. Klik på dine initialer øverst til højre.
  3. Klik på Præferencer.
  4. Gå til fanen Synkronisering.
  5. Klik på Opdater nu.
    • Hvis du ikke er berettiget til opdateringen, vil du ikke kunne se Opdater nu. I stedet vil du se en kort forklaring på, hvorfor du på nuværende tidspunkt ikke er berettiget til at opdatere.

Du får vist en meddelelse på Dropbox-ikonet på proceslinjen, når du kan hente opdateringen af Dropbox til Windows. Hvis du er interesseret i at deltage i programmet med tidlig adgang, kan du tilmelde dig på følgende måde:

• Dropbox Basic, Plus, Professional, Essentials, Standard, Advanced, Business, Business Plus og Family: Slå tidlig udgivelse til, og hold øje med en meddelelse om tilmelding.
  • Dropbox Enterprise og Education: Kontakt dit kontoteam eller kundesupport for at få flere oplysninger.
highlighter icon

Bemærk! Du kan udskyde denne migrering, når du bliver bedt om det, og opdatere på et senere tidspunkt via dine Præferencer.

Forventede ændringer

De følgende diagrammer viser de ændringer, du kan forvente, når du bruger Dropbox til Windows i betaversion. Vi vil løbende opdatere denne liste, mens vi arbejder på at forbedre Dropbox til Windows-versionen.

Ændringer til synkroniseringsikoner

Synkroniseringsikonerne ud for dine filer og mapper i Dropbox-computerappen er blevet ændret, så de svarer til Cloud Files API.

Synkroniseringsikonerne vises fire steder:

• I Dropbox-mappen på din computer.
  • I Meddelelsescenter nederst til højre på skærmen.
  • På den detaljerede listevisning.
  • I ikonvisningen bliver synkroniseringsikonerne nu vist ud for filvisningen.

Herunder kan du se en kort oversigt over den forventede adfærd for ikoner.

Fil

Mappe

En udfyldt grøn cirkel med et hvidt flueben betyder, at filen er synkroniseret og tilgængelig offline.

For mapper betyder ikonet, at alle filer i mappen er tilgængelige offline.

Et ikon med en blå sky betyder, at filen er fuldt synkroniseret og kun er online.

For mapper betyder dette ikon, at der er mindst én fil, som er angivet til Kun online, i mappen. Der kan også være filer, som er “tilgængelig” og/eller “tilgængelige offline”, i mappen.

En cirkel med grønt omrids og et grønt flueben betyder, at en fil er blevet åbnet (direkte eller via et tredjepartsprogram) og synkroniseret.

For mapper betyder ikonet, at der er mindst én tilgængelig fil i mappen, men ingen filer, som kun er online. Mappen kan også indeholde filer, der er tilgængelige offline.

To blå pile, der danner en cirkel, betyder, at filen er ved at blive opdateret.

Det samme gælder mapper.

En rød cirkel med et hvidt “X” betyder, at filen hverken kan opdateres eller synkroniseres.

Det samme gælder mapper.

En grå cirkel med et hvidt minustegn betyder, at filen er ignoreret.

Når en mappe ignoreres, vises der kun et ikon for ignorering på mappen og ikke på de enkelte filer i deri.

Statuskolonne

Visningen Detaljer i Stifinder inkluderer nu kolonnen Status. I denne kolonne vises det relevante ikon for filen eller mappen.

Hvis du har spørgsmål til support eller generel feedback til, hvordan vi kan forbedre appen, kan du oprette et emne i vores communityforum