Oversigt over opdatering af Dropbox til Windows

Opdateret Jul 02, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en opdatering, som gælder for alle Dropbox-planer.

Opdateringen af Dropbox til Windows er rettet mod de ændringer, der er indført med API til cloudfiler, som er Microsofts nye synkroniserings-API. Denne opdatering gælder for enheder med Windows 11 (23H2 og nyere) og Windows 10 (22H2 og nyere). For fremadrettet at kunne integrere med Windows har vi omkonfigureret vores synkroniseringsprogram, så det bruger API til cloudfiler.

Dropbox arbejder løbende på at sikre pålideligheden og kvaliteten af synkronisering samtidig med disse ændringer. API til cloudfiler er en opdatering til tidligere OS-integrationer, hvilket gør synkroniseringsfunktioner som pladsholdere lettere at vedligeholde og mere sikker.

Sådan henter du Dropbox til Windows-opdateringen

Hvis du er kvalificeret til denne opdatering, begynder migreringen automatisk. Processen påvirker ikke dit indhold.

highlighter icon

Bemærk!

• Hvis du har et stort antal filer, kan denne migrering tage noget tid at fuldføre.
  • Adgang til dit Dropbox-indhold afbrydes ikke under migreringen.

Nogle Windows-brugere med følgende komplekse konfigurationer migreres ikke på nuværende tidspunkt:

• Konti med 500.000 eller flere filer
  • Teams med en kundeansvarlig eller Customer Success Manager
  • Kunder med den ældre eller ikke-opdaterede version af Dropbox Backup

Disse brugere vil fortsætte med den eksisterende Dropbox-version.

Sådan fravælger du opdateringen af Dropbox til Windows

Hvis du ikke vil bruge opdateringen af Dropbox til Windows på nuværende tidspunkt, kan du framelde dig via siden Avancerede indstillinger. Det gøres på følgende måde:

1. Log af Dropbox-computerappen.
  2. Log på Dropbox-computerappen igen.
  3. Klik på Åbn Dropbox.
  4. Vælg indstillinger på onboardingskærmene.
  5. Når konfigurationen er færdig, skal du klikke på Avancerede indstillinger på det sidste skærmbillede.
  6. Klik på Fravælg under Dropbox til Windows-opdateringer.