Dropbox til Outlook

Opdateret Nov 22, 2023

Med Dropbox-integrationen til Microsoft Outlook kan du:

• Erstatte vedhæftede filer i e-mails med et delt link til en fil på din Dropbox-konto
  • Gemme vedhæftede filer i e-mails direkte på din Dropbox-konto

Når du aktiverer integrationen, tilføjes et Dropbox-ikon i det Outlook-vindue, hvor du skriver e-mails. Når du klikker på ikonet, vises et pop op-vindue, hvor du kan vælge indhold fra din Dropbox. Der vises et delt link til hver fil eller mappe, du vælger, i e-mailens brødtekst.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan sende store filer med Dropbox.

Systemkrav

Dropbox for Outlook-integrationen fås til de e-mailkonti, der er hostet på Microsoft Exchange 2013 eller nyere versioner. Det er tilgængeligt følgende steder:

• Office 365 version 16.0.116291 eller en nyere version
  • Exchange Online
  • Lokale installationer
highlight icon

Bemærk! POP/IMAP-e-mailkonti, f.eks. Gmail, understøttes ikke.

Dropbox-integrationen virker med følgende:

• Outlook på internettet
  • Outlook.com
  • På Windows 10 og nyere versioner er Dropbox for Outlook tilgængeligt i Outlook 2016 på computeren
  • På Mac er Dropbox for Outlook tilgængeligt i Outlook 2016 på computeren
highlight icon

Bemærk!

• Dropbox for Outlook-integrationen understøttes ikke i Outlook på mobilenheder og i ældre versioner af Outlook på computeren
  • Dropbox for Outlook-integrationen understøttes ikke på Windows 7.
  • Windows 10 skal være opdateret til version 1903 eller en nyere version, før du kan bruge Dropbox for Outlook-integrationen.

Installer Dropbox for Outlook-integrationen

Du kan installere Dropbox for Outlook-integrationen fra Dropbox App Center eller direkte fra Microsoft AppSource.

Se, hvordan du installerer apps og integrationer fra Dropbox App Center.

Sådan installerer du fra Microsoft AppSource:

1. Gå til Dropbox for Outlook på Microsoft AppSource-webstedet.
  2. Klik på Hent det nu.
  3. Indtast dine Microsoft-logonoplysninger.
  4. Klik på Fortsæt.
  5. Klik på Tilføj.
  6. Sørg for at vælge den rigtige e-mailkonto. Klik derefter på Fortsæt.
  7. Du kommer til din Outlook-konto. Klik på Installer.
  8. Klik på på OK.

Du kan nu se Dropbox på listen over tilføjelsesprogrammer på din Outlook-konto.

highlight icon

Bemærk! Hvis du er medlem af et Dropbox-team, og du ikke kan installere Dropbox for Outlook, kan din administrator have begrænset adgangen til integrationer fra tredjeparter. Kontakt din administrator for at få hjælp.

Konfigurer og brug integrationen Dropbox til Outlook

Når du eller din administrator installerer integrationen, kan du se, at Dropbox for Outlook er tilgængeligt til brug med din e-mailkonto i understøttede e-mailprogrammer. Du kan bruge integrationen ved at klikke på Dropbox-ikonet eller e-mailhovedet for at åbne integrationen og derefter logge på din Dropbox-konto.

Windows-brugere

Den første gang du bruger Dropbox for Outlook, kan din webbrowser vise en sikkerhedsadvarsel om, at du skal tillade Internet Low-Mic Utility Tool for at kunne åbne indhold. Klik på Tillad.

Vedhæft en fil fra din Dropbox-konto i en e-mail

1. Når du skriver en e-mail i Outlook, skal du klikke på Dropbox-ikonet for at få adgang til din Dropbox-konto.
  2. Vælg de filer og mapper, du vil medtage i din e-mail.
  3. Klik på Vælg. Der genereres et delt link for hver af de filer og mapper, du valgte.

Gem en vedhæftet fil på din Dropbox-konto

1. Når du modtager en e-mail med vedhæftede filer eller delte links til Dropbox, skal du klikke på Dropbox-knappen på båndet i Outlook eller i e-mailhovedet.
  2. Vælg de vedhæftede filer, du vil gemme på din Dropbox-konto.
  3. Vælg en placering på din Dropbox-konto for at gemme de vedhæftede filer.

Kendte begrænsninger

Der er nogle begrænsninger i integrationen.

Windows-brugere: Den første gang, du bruger Dropbox for Outlook-integrationen, kan din webbrowser vise en sikkerhedsadvarsel, hvor du bliver bedt om at tillade, at Internet Low-Mic Utility Tool åbner indhold. Du skal klikke på Tillad for at bruge integrationen.