Dropbox for Outlook

Oppdatert Nov 23, 2023

Med Dropbox-integrasjonen for Microsoft Outlook kan du:

• bytte ut e-postvedlegg med en delt kobling til en hvilken som helst fil i Dropbox-kontoen
  • lagre e-postvedlegg direkte i Dropbox-kontoen

Hvis du aktiverer integrasjonen, blir det lagt til et Dropbox-ikon nederst i Skriv ny-vinduet i Outlook. Når du klikker på dette ikonet, dukker det opp et hurtigvindu der du kan velge fra innholdet i Dropbox-kontoen. En delt kobling til hver valgt fil eller mappe vises i selve e-posten.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å sende store filer.

Systemkrav

Dropbox-integrasjonen for Outlook er tilgjengelig for e-postkontoer på Microsoft Exchange 2013 eller nyere. Dette er tilgjengelig på:

• Office 365 versjon 16.0.116291 eller nyere
  • Exchange Online
  • lokale installasjoner
highlight icon

Obs! POP/IMAP-e-postkontoer som Gmail støttes ikke.

Dropbox-integrasjonen fungerer med

• Outlook på nettet
  • outlook.com
  • På Windows 10 og nyere er Dropbox for Outlook tilgjengelig i versjon 2016 av Outlook-skrivebordsprogrammet.
  • På Mac er Dropbox for Outlook tilgjengelig i versjon 2016 av Outlook-skrivebordsprogrammet.
highlight icon

Merknader:

• Dropbox for Outlook-integrasjonen støttes ikke i Outlook på mobil og eldre versjoner av Outlook-skrivebordsprogrammet.
  • Dropbox for Outlook-integrasjonen støttes ikke på Windows 7.
  • Windows 10 må oppdateres til versjon 1903 eller nyere for å bruke Dropbox for Outlook-integrasjonen.

Installer Dropbox for Outlook-integrasjonen

Du kan installere Dropbox for Outlook-integrasjonen fra Dropbox App Center eller direkte fra Microsoft AppSource.

Finn ut hvordan du installerer apper og integrasjoner fra Dropbox App Center.

Slik installerer du fra Microsoft AppSource:

1. Gå til Dropbox for Outlook på Microsoft AppSource-nettstedet.
  2. Klikk på Få det nå.
  3. Skriv inn brukernavnet og passordet til Microsoft-kontoen din.
  4. Klikk på Fortsett.
  5. Klikk på Legg til.
  6. Sjekk at du har valgt riktig e-postkonto. Klikk deretter på Fortsett.
  7. Du sendes til Outlook-kontoen din. Klikk på Installer.
  8. Klikk på OK.

Nå ser du Dropbox i listen over tilleggsprogrammer i Outlook-kontoen.

highlight icon

Obs! Hvis du er medlem av et Dropbox-team og du ikke kan installere Dropbox for Outlook, kan administratoren din ha begrenset tredjepartsintegrasjoner. Kontakt administratoren din for å få hjelp.

Konfigurer og bruk Dropbox for Outlook-integrasjonen

Når du eller administratoren har installert integrasjonen, ser du at Dropbox for Outlook er tilgjengelig for bruk med e-postkontoen din på støttede e-postklienter. For å komme i gang klikker du ganske enkelt på Dropbox-ikonet på Outlook-båndet eller i e-posttoppteksten for å åpne integrasjonen, og deretter logger du på Dropbox-kontoen.

Windows-brukere

Første gang du bruker Dropbox for Outlook, kan nettleseren vise et sikkerhetsvarsel som ber deg tillate at Internet Low-Mic Utility Tool åpner innhold. Klikk på Tillat.

Legg ved en fil fra Dropbox-kontoen i en e-post

1. Når du skriver en e-post i Outlook, klikker du på Dropbox-ikonet for å få tilgang til Dropbox-kontoen.
  2. Velg filene eller mappene du vil legge ved i e-posten.
  3. Klikk på Velg. Det blir generert en delt kobling for hver fil eller mappe du velger.

Lagre et e-postvedlegg i Dropbox-kontoen din

1. Når du mottar en e-post med vedlegg eller delte Dropbox-koblinger, klikker du på Dropbox-knappen på Outlook-båndet eller i e-posttoppteksten.
  2. Velg vedleggene du vil lagre i Dropbox-kontoen.
  3. Velg plasseringen i Dropbox-kontoen der du vil lagre vedleggene.

Kjente begrensninger

Det finnes enkelte kjente begrensninger for integrasjonen.

Windows-brukere: Første gang du bruker Dropbox for Outlook-integrasjonen, kan nettleseren vise et sikkerhetsvarsel som ber deg tillate at Internet Low-Mic Utility Tool åpner innhold. Du må klikke på Tillat for å bruke integrasjonen.