Dropbox for Windows-oppdatering: en oversikt

Oppdatert Nov 10, 2023

Denne oppdateringen er en betaopplevelse som for øyeblikket er tilgjengelig for utvalgte brukere som har valgt tidlig utgivelse, og den er ikke tilgjengelig for nedlastning som en spesifikk build. Tidlige utgivelser fra Dropbox er underlagt ytterligere vilkår og betingelser.

Dropbox for Windows-oppdateringen har fokus på endringene introdusert med Microsofts nye synkroniserings-API kalt Cloud Files. Denne oppdateringen gjelder for Windows 11-enheter. For riktig integrering med Windows fremover har vi fornyet synkroniseringsmotoren vår for å bruke nettsky Files API.

Dropbox jobber aktivt for å bevare påliteligheten og kvaliteten på synkroniseringsopplevelsen vår sammen med disse endringene.

Slik ser du om du er kvalifisert for Dropbox for Windows-oppdateringen:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i oppgavelinjen nederst til høyre på skjermen.
  2. Klikk på initialene dine øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Gå til Synkronisering-fanen.
  5. Klikk oppdater nå.
    • Hvis du ikke er kvalifisert for oppdateringen, vil du ikke se Oppdater nå. I stedet vil du se en kort forklaring på hvorfor du ikke er kvalifisert til å oppdatere akkurat nå.

Når en oppdatering er tilgjengelig, får du et varsel fra Dropbox-ikonet i oppgavelinjen når Dropbox fra Windows update er tilgjengelig. Hvis du er interessert i å bli med i programmet for tidlig tilgang, kan du melde deg på slik:

• Dropbox Basic, Plus, Professional, Essentials, Standard, Advanced, Business, Business Plus og Family: Slå på tidlige utgivelser og følg med om du får et varsel om å melde seg på.
  • Dropbox Enterprise and Education: Kontakt kontoteamet ditt eller Kundestøtte for mer informasjon.
highlighter icon

Merk: Du kan utsette denne migreringen når du blir bedt om det og oppdatere på et senere tidspunkt fra innstillingene dine.

Forventede endringer

De følgende oversiktene beskriver endringene du kan forvente når du bruker Dropbox for Windows betaopplevelsen. Vi fortsetter å oppdatere denne listen etter hvert som vi forbedrer Dropbox for Windows-opplevelsen.

Endringer i synkroniseringsikoner

Synkroniseringsikonene ved siden av filene og mappene dine i Dropbox-skrivebordsappen er endret for å være i tråd med Cloud Files API.

Synkroniseringsikoner vises på fire steder:

• I Dropbox-mappen på datamaskinen.
  • I varslingssenteret nederst til høyre på skjermen.
  • I den detaljerte listevisningen.
  • I ikonvisningen vil synkroniseringsikonene nå vises ved siden av filvisningen.

Nedenfor er en rask oppsummering av forventet ikonoppførsel.

Fil

Mappe

En grønn sirkel med et hvitt hakeikon betyr at filen er synkronisert og tilgjengelig offline.

For mapper betyr dette ikonet at alle filene i mappen er tilgjengelig offline.

Et blått nettskyikon betyr at filen er fullstendig synkronisert og kun på nett.

For mapper betyr dette ikonet at det er minst én fil som kun er på nett i mappen. Det kan også være filer som er «tilgjengelig» og/eller «tilgjengelig offline» i mappen.

En sirkel med en grønn kantlinje og en grønn hake betyr at en fil ble åpnet (direkte eller med et tredjepartsprogram) og synkronisert.

For mapper betyr dette ikonet at det er minst én tilgjengelig fil i mappen, men ingen filer som kun er på nett. Det kan også være filer som er tilgjengelige offline i mappen.

To blå piler som går i sirkel betyr at filen din er i ferd med å oppdateres.

Det samme gjelder for mapper.

En rød sirkel med en hvit X betyr at filen ikke kan oppdateres eller synkroniseres.

Det samme gjelder for mapper.

En grå sirkel med et hvitt minustegn betyr at filen er  ignorert.

Ignorering av en mappe viser bare et ignorert ikon på mappen og ikke på den individuelle filen inni.

Status-kolonne

Detaljer-visningen i filutforskeren inkluderer nå en Status-kolonne. Denne kolonnen er der det relevante ikonet for filen eller mappen vises.

Hvis du har kundestøttespørsmål eller generell tilbakemelding om hvordan vi kan forbedre denne opplevelsen, kan du gi oss beskjed ved å opprette et emne i nettsamfunnet vårt