Slik laster du ned Dropbox-appen for Windows i Microsofts appbutikk

Oppdatert Mar 28, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en funksjon som er tilgjengelig for kunder med enheter som kjører Windows 10 og nyere. Dropbox-appen i Microsofts appbutikk er i betaversjon og er underlagt ytterligere vilkår.

I denne artikkelen diskuteres Dropbox-appen i Microsofts appbutikk.
highlight icon

Merk: Dropbox-skrivebordsappen som er tilgjengelig i Microsoft Store, er ikke den samme som Dropbox-appen for Windows i S-modus (Dropbox lite).

Kvalifisering

Denne appen vil være tilgjengelig for brukere på Windows-enheter med tilgang til Microsofts appbutikk. Du må ha Windows 10 21H2 (10.0.19044.0) eller høyere for å installere Dropbox-appen fra Microsofts appbutikk.

highlight icon

Merk: På dette tidspunktet anbefaler vi at administrerte team fortsetter å bruke Dropbox-skrivebordsappen i stedet for å installere Dropbox-appen fra Microsofts appbutikk.

Hvordan installerer jeg Dropbox-appen fra Microsofts appbutikk?

Du kan installere Dropbox-appen for Windows fra Microsoft Store.

Hvis du allerede har Dropbox-skrivebordsappen installert på enheten din, blir du bedt om å avinstallere gjeldende versjoner før Dropbox-appen fra Microsofts appbutikk installeres.

highlight icon

Merk: Hvis du kjører Windows 10 på enheten din, kan det hende du må avinstallere Dropbox-skrivebordsappen manuelt på enheten din før du kan installere versjonen fra Microsofts appbutikk.

Etter å ha installert Dropbox-appen fra Microsofts appbutikk, blir bedt om å velge en ny plassering for Dropbox-mappen på enheten din for å fullføre oppsettet. Innholdet ditt vil gjenoppta synkroniseringen på denne nye plasseringen.
highlight icon

Merknader

• Hvis du har et stort antall filer og mapper, kan denne prosessen ta litt tid.
  • Du vil ikke kunne installere Dropbox-appen til en annet plassering enn der du har Windows installert.
  • Flytting av Dropbox-mappen til OneDrive støttes ikke.

Vanlige spørsmål om Dropbox-appen i Microsofts appbutikk

Hvorfor er det to Dropbox-apper i Microsofts appbutikk?

Hvis du søker etter «Dropbox» i Microsofts appbutikk, får du opp Dropbox-appen for Windows 10+ og Dropbox Lite. De er to forskjellige versjoner av Dropbox for Windows.

Opplevelsen av Dropbox Lite-appen ligner på å bruke Dropbox på nettet eller forhåndsvisning på mobil. Du kan se filene og mappene dine og forhåndsvise innhold, men du vil ikke kunne synkronisere innholdet ditt.

Dropbox-appen i Microsofts appbutikk tilbyr samme funksjonalitet som Dropbox-skrivebordsappen som er lastet ned fra dropbox.com. Hvis du velger å bruke denne versjonen av Dropbox-appen, vil du motta fremtidige produktoppdateringer fra Microsofts appbutikk.

Finn ut mer om Dropbox-appen for Windows i S-modus (Dropbox Lite).

Kan jeg bruke Dropbox-appen på nettet og appen fra Microsofts appbutikk samtidig?

Du vil ikke kunne ha både Dropbox-skrivebordsappen og Dropbox-appen fra Microsofts appbutikk installert samtidig.

Hvis du velger å laste ned Dropbox-appen fra Microsoft Store, må den eksisterende Dropbox-skrivebordsappen på enheten din avinstalleres. Før den forrige appen avinstalleres, vil du motta et varsel og bli bedt om å bekrefte at du vil installere appen fra appbutikken. Etter at den første appen er ferdig avinstallert, vil den nye automatisk installeres. Innholdet ditt vil ikke bli påvirket under denne prosessen.

Finn ut hvordan du avinstaller Dropbox på datamaskinen din.

Kan jeg fortsatt bruke Dropbox Lite og appen fra Microsofts appbutikk samtidig?

Begrensningen ovenfor gjelder ikke Dropbox S-Mode (eller Dropbox Lite)-appen. Du kan fortsette å bruke denne appen sammen med appen fra Microsofts appbutikk uten problemer.

Hvorfor er ikke Dropbox lenger på kontorstedene mine?

Foreløpig støtter ikke Dropbox-appen i Microsofts appbutikk Microsoft Office-tilleggsprogrammet