Ladda ner Dropbox-appen för Windows i Microsofts appbutik

Uppdaterat Mar 28, 2024
person icon

Den här artikeln beskriver en funktion som är tillgänglig för kunder med en enhet som kör Windows 10 och högre. Dropbox-appen i Microsofts appbutik är i betaversion och omfattas av ytterligare villkor.

Den här artikeln diskuterar Dropbox-appen i Microsofts appbutik.
highlight icon

Obs: Dropbox-klienten som finns i Microsoft Store är inte densamma som Dropbox-appen för Windows i S-läge (Dropbox lite).

Behörighet

Denna app kommer att vara tillgänglig för användare på Windows-enheter med åtkomst till Microsofts appbutik. Du måste ha Windows 10 21H2 (10.0.19044.0) eller högre för att installera Dropbox-appen från Microsofts appbutik.

highlight icon

Obs: För närvarande rekommenderar vi att hanterade team fortsätter att använda Dropbox-klienten istället för att installera Dropbox-appen från Microsofts appbutik.

Hur installerar jag Dropbox-appen från Microsofts appbutik?

Du kan installera Dropbox-appen för Windows från Microsoft Store.

Om du redan har Dropbox-klienten installerad på din enhet kommer du att bli ombedd att avinstallera den aktuella versionen innan Dropbox-appversionen från Microsofts appbutik installeras.

highlight icon

Obs: Om du kör Windows 10 på din enhet kan du behöva manuellt avinstallera Dropbox-klienten som för närvarande finns på din enhet innan du kan installera versionen från Microsofts appbutik.

Efter att ha installerat Dropbox-appen från Microsofts appbutik kommer du bli ombedd att välja en ny plats för Dropbox-mappen på din enhet för att slutföra installationen. Ditt material kommer att återuppta synkning på den nya platsen.
highlight icon

Obs

• Om du har ett stort antal filer och mappar kan den här processen ta lite tid.
  • Du kommer inte att kunna installera Dropbox-appen på en annan plats än där du har Windows installerat.
  • Att flytta Dropbox-mappen till OneDrive stöds inte.

Vanliga frågor om Dropbox-appen i Microsofts appbutik

Varför finns det två Dropbox-appar i Microsofts appbutik?

Om du söker efter ”Dropbox” i Microsofts appbutik visas Dropbox-appen för Windows 10+ och Dropbox Lite. De är två olika versioner av Dropbox för Windows.

Dropbox Lite-appen liknar att använda förhandsgranskningar i Dropbox för webben och mobila enheter. Du kan se dina filer och mappar och förhandsgranska material, men du kommer inte att kunna synka ditt material.

Dropbox-appen i Microsofts appbutik erbjuder samma funktionalitet som Dropbox-klienten som laddas ner från dropbox.com. Om du väljer att använda denna version av Dropbox-appen kommer du att få framtida produktuppdateringar från Microsofts appbutk.

Läs mer om Dropbox-appen för Windows i S-läge (Dropbox Lite).

Kan jag använda Dropbox webbapp och Microsofts butiksapp samtidigt?

Du kommer inte att kunna ha både Dropbox-klienten och Dropbox-appen från Microsofts appbutik installerade samtidigt.

Om du väljer att ladda ner Dropbox-appen från Microsoft Store måste befintliga Dropbox-klienter på enheten avinstalleras. Innan den tidigare appen avinstalleras får du en varning och ombeds bekräfta att du vill installera butiksappen. När den första appen har avinstallerats kommer den nya att installeras automatiskt. Ditt material kommer inte att påverkas under denna process.

Läs om hur du avinstallerar Dropbox på din dator.

Kan jag fortfarande använda Dropbox Lite och Microsofts butiksapp samtidigt?

Ovanstående begränsning gäller inte Dropbox S-Mode (eller Dropbox Lite). Du kan fortsätta använda den här appen tillsammans med Microsoft Store-appen utan problem.

Varför finns inte Dropbox längre på mina Office-platser?

För närvarande stöder inte Dropbox-appen i Microsofts appbutik Microsoft Office-tillägget