Dropbox Replay systemkrav

Uppdaterat Mar 14, 2024

Dropbox Replay är ett omfattande gransknings- och godkännandeverktyg för media som gör att andra användare kan markera, kommentera och slutföra video-, bild-, ljud- och PDF-projekt. Den här artikeln beskriver de rekommenderade system- och filkraven för att använda Dropbox Replay.

Se hur du enkelt kan samarbeta och granska videor, bilder och ljudfiler med Dropbox Replay.

Systemkrav

Dropbox Replay körs via webbläsaren på en Windows- eller Mac-dator. Du kan använda Chrome, Firefox eller Safari men vi rekommenderar att du använder Chrome för att få den bästa upplevelsen.

highlight icon

Obs!

Filtyper som stöds

Om videon, bilden ljud- eller textfilen har ett av följande tillägg kan den laddas upp i Dropbox Replay. Filstorlekar på upp till 150 GB kan laddas upp, och den maximala längden på ljud och video som stöds är 12 timmar. Kunder med Replay-tillägget har åtkomst till Förlustfri HD-ljuduppspelning för sina ljudfiler. Replay stöder förlustfria upplösningar för uppspelningar upp till 24-bitars/96 kHz.

Ljudfiltyper

• .aac
  • .aif
  • .aiff
  • .flac
  • .m4a
  • .m4r
  • .mp3
  • .oga
  • .ogg
  • .wav
  • .wma

Bildfiltyper

• .3fr
  • .arw
  • .bmp
  • .cr2
  • .crw
  • .dcr
  • .dng
  • .erf
  • .gif*
  • .jpeg
  • .jpg
  • .kdc
  • .mef
  • .mos
  • .mrw
  • .nef
  • .nrw
  • .orf
  • .pef
  • .png
  • .ppm
  • .psd
  • .raf
  • .rw2
  • .rwl
  • .sr2
  • .tif
  • .tiff
  • .webp
  • .x3f

*.gif-filer laddas upp som stillbilder i Dropbox Replay.

Videofiltyper

• .3gp
  • .3gpp
  • .3gpp2
  • .asf
  • .avi
  • .dv
  • .flv
  • .m2t
  • .m2ts
  • .m4v
  • .mkv
  • .mov
  • .mp4
  • .mpeg
  • .mpg
  • .mts
  • .mxf
  • .oggtheora
  • .ogv
  • .rm
  • .ts
  • .vob
  • .webm
  • .wmv

Textfiltyper

• .pdf