Systemkrav for Dropbox Replay

Oppdatert Mar 14, 2024

Dropbox Replay er et innholdsrikt verktøy for gjennomgang og godkjenning av medier der samarbeidspartnere kan markere på, kommentere og fullføre video-, bilde-, lyd- og PDF-prosjekter. Denne artikkelen beskriver de anbefalte system- og filkravene for bruk av Dropbox Replay.

Se hvordan du enkelt kan samarbeide og gjennomgå video-, bilde- og lydfiler med Dropbox Replay.

Systemkrav

Dropbox Replay bruker nettleseren på Windows- eller Mac-datamaskinen din. Du kan bruke Chrome, Firefox eller Safari, men vi anbefaler å bruke Chrome for å få en så god opplevelse som mulig.

highlighter icon

Merknader:

Støttede filtyper

Hvis video-, bilde-, lyd- eller tekstfilen din har en av følgende utvidelser, kan den lastes opp til Dropbox Replay. Du kan laste opp filer på opptil 150 GB, og den maksimale lyd- og videolengden er 12 timer. Kunder som har Replay-tilleggsprogrammet, har tilgang til tapsfri HD-lydavspilling for lydfilene sine. Replay har støtte for tapsfri avspilling med oppløsning på opptil 24-biter/96 kHz.

Lydfiltyper

• .aac
  • .aif
  • .aiff
  • .flac
  • .m4a
  • .m4r
  • .mp3
  • .oga
  • .ogg
  • .wav
  • .wma

Bildefiltyper

• .3fr
  • .arw
  • .bmp
  • .cr2
  • .crw
  • .dcr
  • .dng
  • .erf
  • .gif*
  • .jpeg
  • .jpg
  • .kdc
  • .mef
  • .mos
  • .mrw
  • .nef
  • .nrw
  • .orf
  • .pef
  • .png
  • .ppm
  • .psd
  • .raf
  • .rw2
  • .rwl
  • .sr2
  • .tif
  • .tiff
  • .webp
  • .x3f

*.gif-filer lastes opp som statiske bilder i Dropbox Replay.

Videofiltyper

• .3gp
  • .3gpp
  • .3gpp2
  • .asf
  • .avi
  • .dv
  • .flv
  • .m2t
  • .m2ts
  • .m4v
  • .mkv
  • .mov
  • .mp4
  • .mpeg
  • .mpg
  • .mts
  • .mxf
  • .oggtheora
  • .ogv
  • .rm
  • .ts
  • .vob
  • .webm
  • .wmv

Tekstfiltyper

• .pdf