Sådan downloader du Dropbox-appen til Windows i Microsoft Store

Opdateret Mar 28, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en funktion, som er tilgængelig for kunder med enheder, der kører Windows 10 og nyere. Dropbox-appen i Microsoft Store er i beta og er underlagt yderligere vilkår.

Denne artikel omhandler Dropbox-appen i Microsoft Store.
highlight icon

Bemærk! Dropbox-computerappen i Microsoft Store er ikke den samme som Dropbox-appen til Windows i S-tilstand (Dropbox Lite).

Berettigelse

Denne app vil være tilgængelig for brugere på Windows-enheder med adgang til Microsoft Store. Du skal have Windows 10 21H2 (10.0.19044.0) eller højere for at installere Dropbox-appen fra Microsoft Store.

highlight icon

Bemærk! På nuværende tidspunkt anbefaler vi, at administrerede teams fortsætter med at bruge Dropbox-computerappen i stedet for at installere Dropbox-appen fra Microsoft Store.

Hvordan installerer jeg Dropbox-appen fra Microsoft Store?

Du kan installere Dropbox-appen til Windows fra Microsoft Store.

Hvis du allerede har Dropbox-computerappen installeret på din enhed, bliver du bedt om at fjerne den aktuelle version, før du installerer Dropbox-appen fra Microsoft Store.

highlight icon

Bemærk! Hvis du har Windows 10 på din enhed, skal du muligvis manuelt fjerne Dropbox-computerappen på din enhed, før du kan installere Microsoft Store-versionen.

Når Dropbox-appen er installeret fra Microsoft Store, bliver du bedt om at vælge en ny placering til Dropbox-mappen på din enhed for at fuldføre installationen. Dit indhold genoptager synkroniseringen på den nye placering.
highlight icon

Bemærk!

• Hvis du har et stort antal fil og mapper, kan denne proces tage noget tid.
  • Du kan ikke installere Dropbox-appen et andet sted end der, hvor Windows er installeret.
  • Det understøttes ikke at flytte Dropbox-mappen til OneDrive.

Ofte stillede spørgsmål om Dropbox-appen i Microsoft Store

Hvorfor er der to Dropbox-apps i Microsoft Store?

Hvis du søger efter "Dropbox" i Microsoft Store, vises Dropbox-appen til Windows 10+ og Dropbox Lite. De er to forskellige versioner af Dropbox til Windows.

Dropbox Lite-appen svarer til forhåndsvisning i Dropbox på nettet eller i Dropbox' mobilapps. Du kan se dine filer og mapper og få forhåndsvist indhold, men du kan ikke synkronisere dit indhold.

Dropbox-appen i Microsoft Store indeholder de samme funktioner som Dropbox-computerappen, som du kan hente fra dropbox.com. Hvis du vælger at bruge denne version af Dropbox-appen, modtager du fremover produktopdateringer fra Microsoft Store.

Få mere at vide om Dropbox-appen til Windows i S-tilstand (Dropbox Lite).

Kan jeg bruge Dropbox-webappen og Dropbox-appen fra Microsoft Store på samme tid?

Du kan ikke have både Dropbox-computerappen og Dropbox-appen fra Microsoft Store installeret på samme tid.

Hvis du vælger at downloade Dropbox-appen fra Microsoft Store, skal du fjerne Dropbox-computerappen fra din enhed. Inden den tidligere app fjernes, vises der en advarsel, og du skal bekræfte, at du vil installere appen fra Microsoft Store. Når den første app er fjernet, installeres den nye automatisk. Processen påvirker ikke dit indhold.

Se, hvordan du fjerner Dropbox fra din computer.

Kan jeg stadig bruge Dropbox Lite og appen fra Microsoft Store på samme tid?

Ovenstående begrænsning gælder ikke for Dropbox i S-tilstand (eller Dropbox Lite). Du kan fortsat bruge denne app sammen med Microsoft Store-appen uden problemer.

Hvorfor findes Dropbox ikke længere Office Places?

På nuværende tidspunkt understøtter Dropbox-app i Microsoft Store ikke Microsoft Office-tilføjelsesprogrammet