Forventede ændringer med Dropbox til Windows-opdateringen

Opdateret May 31, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en opdatering, som gælder for alle Dropbox-planer.

I de følgende diagrammer kan du se de ændringer, du kan forvente, når du bruger Dropbox til Windows-opdateringen.

Ændringer med API til cloudfiler

Ændringerne nedenfor er faste krav til API til cloudfiler, der styres af Microsoft.

Opdateringer Yderligere oplysninger
Synkroniseringsikonerne er ændret, så de svarer til de opdaterede Windows-ikoner.
  • Synkroniseringsikonerne ud for dine filer og mapper i Dropbox-computerappen er blevet ændret, så de svarer til API til cloudfiler.
Synkroniseringsikonerne er placeret på en ny måde.
  • Synkroniseringsikonerne vises fire steder:
    • I Dropbox-mappen på din computer.
    • I meddelelsescenteret nederst til højre på din skærm.
    • På den detaljerede listevisning.
    • I ikonvisningen bliver synkroniseringsikonerne nu vist ud for filvisningen.
Visningen Detaljer i Stifinder inkluderer nu kolonnen Status.
  • I denne kolonne vises det relevante ikon for filen eller mappen.
Dropbox kan ikke tilføjes som en "placering" i Microsoft Office.
Du kan ikke installere Dropbox-appen på en placering uden for dit systemdrev med opdateringen af Dropbox til Windows fra Microsoft Store.
Hvis du har spørgsmål til support eller generel feedback om, hvordan vi kan forbedre denne oplevelse, kan du oprette et emne i vores communityforum.