Förväntade ändringar med Dropbox för Windows-uppdateringen

Uppdaterat May 31, 2024
person icon

Den här artikeln beskriver en uppdatering som finns tillgänglig för alla Dropbox-planer.

Följande diagram beskriver de ändringar du kan förvänta dig när du använder den uppdaterade upplevelsen av Dropbox för Windows.

Ändringar som införs av API för molnfiler

Ändringarna nedan är fastställda krav för API för molnfiler och kontrolleras av Microsoft.

Uppdateringar Ytterligare information
Synkningsikoner har ändrats så att de matchar uppdaterade Windows-ikoner.
  • Synkningsikonerna bredvid dina filer och mappar i Dropbox-klienten har ändrats för att överensstämma med API för molnfiler.
Synkningsikoner visas på nya platser.
  • Det finns fyra platser där synkningsikoner visas:
    • I Dropbox-mappen på datorn.
    • I meddelandecentret längst ner till höger på skärmen.
    • I den detaljerade listvyn.
    • I symbolvyn visas nu synkningsikonerna bredvid filvyn.
Informationsvyn i Utforskaren kommer nu att innehålla en kolumn för Status.
  • I den här kolumnen visas den relevanta ikonen för filen eller mappen.
Dropbox kan inte läggas till som en ”plats” i Microsoft Office.
Du kommer inte att kunna installera Dropbox-appen på en plats utanför systemets hårddisk med Microsoft-appbutikens uppdatering av Dropbox för Windows.
  • Om du väljer att ladda ner Dropbox för Windows-uppdateringen från Microsofts appbutik, kommer du inte att kunna installera Dropbox-appen på en annan plats än där du har Windows installerat (systemets hårddisk). Läs mer om Dropbox för Windows i Microsofts appbutik.
Om du har supportfrågor eller allmän feedback om hur vi kan förbättra den här upplevelsen kan du meddela oss genom att skriva ett inlägg i vårt communityforum.