Forventede ændringer i Dropbox til macOS

Dropbox til macOS bruger Apples opdaterede File Provider API til at skabe en mere problemfri oplevelse. Få mere at vide om, hvad du kan forvente af denne oplevelse.

Nedenfor findes flere oplysninger om de ændringer, du kan forvente, når du bruger Dropbox til macOS. Oplysningerne opdateres regelmæssigt, i takt med at Dropbox-support til macOS bliver udviklet og forbedret.

Bemærk! Din enhed skal køre macOS 12.5 eller derover for at kunne bruge Dropbox til macOS. Det anbefales dog på det kraftigste, at man opgraderer til macOS 13 eller nyere.

Opdateringer Yderligere oplysninger
Du kan ikke længere ændre placeringen af Dropbox-mappen på macOS.
  • Din Dropbox-mappe flyttes til ~/Library/CloudStorage.
  • På grund af den nye placering af Dropbox-mappen skal du oprette nye links til de filer, som du tidligere har oprettet links til i programmer fra tredjeparter.
  • macOS understøtter ikke længere, at Dropbox-mappen gemmes på et eksternt drev.
  • Din Dropbox-mappe i Finder findes nu under Placeringer i stedet for Favoritter.
  • Du kan flytte individuelle mapper fra din Dropbox-mappe til Favoritter for at få hurtig adgang til dem.
Et nyt filformat, der kaldes en flad pakke, understøttes af Dropbox på macOS.
  • Pakkefiler vises som almindelige filer, men er i realiteten bundler, der indeholder andre filtyper.
    • Pakkefiler omfatter f.eks. .pages, .numbers og .key.
  • Dette nye format vil have den samme funktionalitet som tidligere pakkefiler.
  • Eksisterende pakker bliver opdateret til det nye format, næste gang de bliver ændret og synkroniseret.
  • Flade pakker vil kun være tilgængelige på enheder, der kører Dropbox til macOS.
  • Dropbox Transfer understøtter i øjeblikket ikke flade pakker.
Søgninger i Finder vil ikke finde alt indhold i din Dropbox-mappe.
  • Søgninger i Finder vil kun finde kun online-filer eller -mapper på din enhed, der tidligere har været tilgået på din enhed, der kører Dropbox til macOS.
    • Det er kun filnavnene, der vises i disse søgeresultater, ikke filindholdet.
    • Dette vil også påvirke funktioner, der afhænger af søgning i Finder, herunder Smart-mapper.
  • Søgning ved hjælp af Spotlight påvirkes ikke.
Handlinger, der involverer et stort antal filer, kan tage længere tid end normalt at gennemføre.
Visse filtyper synkroniseres muligvis ikke på macOS 12.
  • Visse filer, som f.eks. .fcpxml (Final Cut Pro) og .logicx (Logic Pro), vil muligvis ikke blive synkroniseret.
  • Filer og mapper synkroniseres muligvis ikke, hvis deres navn indeholder byte-order-mærket (BOM).
  • Filer og mapper synkroniseres muligvis ikke, hvis deres navn begynder med et mellemrum efterfulgt af et enkelt ciffer.
  • Disse problemer løses i macOS 13+.
LAN-synkronisering understøttes i øjeblikket ikke på Dropbox til macOS.
Fotobibliotek understøttes ikke i Dropbox til macOS.
Visse downloadede filer vises, som om de ikke optager diskplads.
  • Når du åbner en kun online-fil fra Dropbox-computerappen, downloades en fil til din computer, men macOS medtager ikke disse filer, når der beregnes optaget diskplads.
Visse nyligt tilføjede filer vil som standard kun være online.
  • Filer, der føjes til din Dropbox-konto fra en anden enhed, eller som deles af en anden bruger, vil som standard kun være online.