Forventede ændringer i Dropbox til macOS på File Provider

Opdateret Jan 16, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en opdatering, som gælder for alle Dropbox-planer.

Dropbox til macOS på File Provider er vores seneste opdatering, der bruger Apples opdaterede File Provider-API til at opnå en bedre integration med macOS og løse problemer med åbning af filer, der kun er gemt online, i apps fra tredjeparter. Denne opdaterede version indeholder desuden ændringer, der kræves af API'et, og som er beskrevet nedenfor.

Din enhed skal køre macOS 12.5 eller nyere for at kunne bruge den nyeste version af Dropbox til macOS på File Provider. Det anbefales dog på det kraftigste, at du bruger macOS 13.

Se, hvordan du finder ud af, om du er berettiget til denne opdatering.

highlight icon

Bemærk! Selvom vi anbefaler, at du opgraderer til den nyeste version af Dropbox til macOS på File Provider, er det ikke påkrævet, for at du kan fortsætte med at bruge Dropbox.

De følgende diagrammer viser de ændringer, du kan forvente, når du bruger Dropbox til macOS på File Provider. Vi vil løbende opdatere denne liste, mens vi arbejder på at forbedre Dropbox til macOS-versionen.

Ændringer som følge af File Provider-API'et

Ændringerne nedenfor kræves af File Provider API og styres af macOS.

Opdateringer Yderligere oplysninger
Synkroniseringsikonerne er ændret, så de svarer til de opdaterede macOS-ikoner.
Synkroniseringen reguleres nu af macOS.
  • Synkroniseringen bliver muligvis langsommere for at spare batteri, når din computer har lavt batteri, ikke er tilsluttet strøm eller er for varm.
Du kan ikke ændre placeringen af Dropbox-mappen i Dropbox til macOS på File Provider.
  • Din Dropbox-mappe flyttes til ~/Library/CloudStorage.
  • På grund af den nye placering af Dropbox-mappen skal du oprette nye links til de filer, som du tidligere har oprettet links til i programmer fra tredjeparter.
  • Din Dropbox-mappe i Finder findes nu under Placeringer i stedet for Favoritter.
  • Du kan flytte individuelle mapper fra din Dropbox-mappe til Favoritter for at få hurtig adgang til dem.
  • Kunder med eksterne drev vil ikke blive migreret til den opdaterede Dropbox til macOS på File Provider-versionen. Få mere at vide om Dropbox til macOS på File Provider og eksterne drev.
Visning af Dropbox i Finder-værktøjslinjen understøttes ikke i Dropbox til macOS på File Provider.
Pakker opfører sig nu som almindelige filer i stedet for som mapper.
  • Nye macOS-pakker vises som almindelige filer, men er i realiteten pakker, der indeholder andre filtyper.
    • macOS-pakker omfatter f.eks. .pages, .numbers og .key.
  • Dette nye format vil have den samme funktionalitet som tidligere pakkefiler.
  • Eksisterende pakker bliver opdateret til det nye format, næste gang de bliver ændret og synkroniseret.
  • Nye macOS-pakker vil kun være tilgængelige på de enheder, der kører Dropbox til macOS på File Provider.
Visse filtyper understøttes ikke i Dropbox til macOS på File Provider.
Dropbox-filer og -mapper, der ikke allerede er indstillet til Gør tilgængelig offline, kan automatisk blive indstillet til kun online, når der er for lidt plads på din harddisk.
  • Hvis du vil indstille bestemte filer eller mapper til Gør tilgængelig offline:
    • Vælg alle de filer eller mapper, du vil anvende denne indstilling på, højreklik, og vælg Gør tilgængelig offline, eller
  • Hvis du vil gøre hele din Dropbox-mappe tilgængelig offline:
    • Naviger til Dropbox-mappen i ~/Library/CloudStorage, højreklik, og vælg Gør tilgængelig offline.
Visse downloadede filer vises, som om de ikke optager diskplads.
  • Når du åbner en kun online-fil fra Dropbox-computerappen, downloades en fil til din computer, men macOS medtager ikke disse filer, når der beregnes optaget diskplads.
    • Filer, der ikke udtrykkeligt er markeret som tilgængelige offline, vil automatisk blive gemt som kun online, hvis din harddisk har for lidt diskplads.
    • Hvis du markerer filer som tilgængelige offline, forhindrer du dette skift. Derefter vises den brugte diskplads korrekt.

Kendte begrænsninger

Vi arbejder aktivt på at imødekomme kundernes feedback. Denne liste vil blive revideret regelmæssigt, efterhånden som File Provider-API'et og Dropbox til macOS på File Provider bliver opdateret.

Opdateringer Yderligere oplysninger
Dropbox Transfer understøtter ikke nye macOS-pakker.
Handlinger, der involverer et stort antal filer, kan tage længere tid end normalt at gennemføre.
  • Det kan tage længere tid end i tidligere versioner at synkronisere eller opdatere en Dropbox-konto med over 300.000 filer.
    • Du kan bruge selektiv synkronisering til at fremskynde migreringen, da det reducerer det antal filer, der er gemt på harddisken.
Visse filtyper synkroniseres muligvis ikke på macOS 12.
  • Filer og mapper synkroniseres muligvis ikke, hvis deres navn indeholder byte-order-mærket (BOM).
  • Filer og mapper synkroniseres muligvis ikke, hvis deres navn begynder med et mellemrum efterfulgt af et enkelt ciffer.
  • Ovenstående problemer er løst i macOS 13 og nyere.
Der kan opstå problemer med synkronisering, hvis du bruger flere versioner af Dropbox-computerappen på din enhed.
Efter opdatering til macOS 14 kan Dropbox-computerappen være længere tid om at synkronisere, eller den kan gå i stå under synkroniseringen.
  • Nogle brugere vil opleve, at der én gang sker en ny synkronisering, der kan tage flere timer, efter at de har opdateret til macOS 14.0.
    • Du kan få vist en meddelelse om, at “synkroniseringen er gået i stå”.
    • Dette er et kendt problem, som ikke skyldes Dropbox.
    • Aktuelt har vi kun set problemet hos de brugere, som brugte File Provider på macOS 12.5-13.2, og som nu har opdateret til macOS 14.0.
    • Problemet kan i nogle tilfælde løses ved at genstarte computeren.
    • Hvis problemet stadig varer ved et par timer efter genstarten, skal du kontakte Dropbox-support for at få hjælp.
LAN-synkronisering understøttes ikke i øjeblikket.
Nogle filer eller mapper med meget lange navne, eller som er placeret i mappestrukturer med mange niveauer, synkroniseres ikke.
  • Grænsen for længden på en fil eller mappe afhænger af hele stien.
  • Stien må aktuelt højst være på 8.096 tegn.
Nogle typer filer synkroniseres muligvis ikke, når de redigeres aktivt i en app.
  • På macOS 13 er disse filer tydeligt angivet i vinduet Se synkroniseringsproblemer i Dropbox-computerappen.
    • Hvis du vil fortsætte synkroniseringen, skal du lukke de apps, hvor filerne redigeres aktivt.
AirDrop virker ikke, hvis Dropbox Backup er aktiveret.
  • Dette er et kendt problem, som Dropbox-teknikere arbejder på at løse.
    • Kontakt Dropbox-support for at få hjælp til at løse dette problem på din enhed.
Hvis du kører sikkerhedsudvidelsen CrowdStrike Falcon Endpoint Security Extension og Dropbox samtidigt, kan det medføre systemfejl.
  • Hvis du kører sikkerhedsudvidelsen CrowdStrike Falcon Endpoint Security Extension på macOS 13.2 eller tidligere, vil vi på nuværende tidspunkt ikke migrere dig til den opdaterede Dropbox til macOS.
    • Dette problem løses i macOS 13.3 eller nyere.
Safari kan hverken åbne .html- eller .css- filer uden tilladelsen Fuld diskadgang.
  • Hvis du åbner en .html- eller en .css- fil fra Dropbox, kan det føre til en fejl i Safari.
  • Hvis du vil fortsætte med at bruge Safari:
    • Klik på Apple-logoet øverst til venstre på skærmen.
    • Åbn Systemindstillinger.
    • Klik på Sikkerhed og persondata.
    • Klik på Fuld diskadgang.
    • Klik på "+" (plustegnet).
    • Vælg Safari.
    • Klik på Åbn.
Dropbox Vault kan ikke åbne filer eller mapper fra Dropbox-computerappen.
  • Du vil ikke have adgang til filer og mapper, der er gemt i Dropbox Vault, i Dropbox-computerappen.
    • Du kan stadig få adgang til dine Vault-filer på nettet.
Forbundne Dropbox-konti kan ikke være på forskellige versioner på den samme enhed.
  • Hvis du har to Dropbox-konti, der er forbundet på en enhed, skal begge konti opfylde kravene for at kunne migreres til Dropbox til macOS på File Provider på den pågældende enhed.
    • Hvis begge konti er kvalificerede, vil de blive opdateret ved start af Dropbox-computerappen, når du har valgt at migrere til Dropbox til macOS på File Provider.
    • Hvis den ene konto ikke er kvalificeret, forbliver begge konti på den gamle version af Dropbox til macOS.
  • Hvis du har to forbundne konti, men kun den ene er logget på Dropbox-appen på din enhed, kan du migrere den konto, hvis den er kvalificeret.