Hvad skal jeg gøre, hvis jeg tror, at min konto er blevet hacket?

Opdateret Jan 30, 2024

Hvis du tror, at din Dropbox-konto kan være blevet hacket, skal du undersøge, om noget af følgende gælder for dig:

Der er filer eller billeder, som jeg ikke genkender, i min Dropbox-konto

Klik på den ukendte fil, og klik på Versionshistorik til højre for at finde ud af, hvem der har tilføjet filen.

Du kan også tjekke siden Deling  for at se, om den ukendte fil eller de ukendte billeder findes i en delt mappe. I så fald kan et andet medlem af mappen have tilføjet dem.

Se, hvad du skal gøre, hvis du ser en andens billeder.

Mine filer er væk

Se, hvordan du gendanner filer, der mangler i din Dropbox-konto.

person icon

Kunder med en betalt Dropbox-plan har adgang til Dropbox Rewind, som kan føre hele din konto tilbage til et bestemt tidspunkt. Se, hvordan du opgraderer din konto

Jeg kan ikke logge på min konto

Hvis du har glemt din adgangskode til Dropbox, kan du nulstille den.

Se, hvordan du får adgang til din konto igen, hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse.

Dropbox-teammedlemmer

Hvis du er medlem af et Dropbox-team, kan din administrator have logget på din konto ved hjælp af funktionen Log på som bruger. Administratorer kan gøre følgende:

• Se et teammedlems mappestruktur
  • Dele filer og mapper med andre
  • Se, åbne og downloade filer
  • Slette filer eller gendanne slettede filer

Hvis intet af ovenstående gælder for dig

Hvis din konto stadig ser ud, som om den er blevet hacket, kan du kontakte Dropbox-support, så finder vi en løsning sammen.

Vi anbefaler også, at du gør følgende: