Hvor finder jeg Dropbox-appen på min iPhone eller iPad?

Opdateret Oct 27, 2023

Hvis du har downloadet Dropbox-mobilappen på din iPhone eller iPad, men pludselig ikke kan finde den, er den højst sandsynligt blevet flyttet til en mappe på din enhed.

Sådan finder du Dropbox-appen på din iOS-enhed

Hvis du vil finde Dropbox-appen eller en anden app på din iPhone eller iPad, kan du bruge Apples søgefunktion

1. Skub nedad på hjemmeskærmen, og søg efter "Dropbox"
  2. Du får vist en liste med resultater, og hvis appen er i en mappe, vises navnet på mappen til højre for appen.

Dropbox-appen kan også stadig findes på din enhed, men kan være blevet slettet fra hjemmeskærmen.

Du kan finde den ved at skubbe fra højre til venstre på startskærmen, indtil du åbner appbiblioteket. Se efter Dropbox, eller skriv “Dropbox” på søgelinjen.

Kan du stadig ikke finde Dropbox-appen på din iPhone eller iPad?

Hvis du har fulgt trinnene ovenfor og stadig ikke kan finde Dropbox-appen på din iPhone eller iPad, kan den være blevet slettet.

Dropbox er en skybaseret tjeneste, og det betyder, at alle dine filer stadig findes i skyen, når du geninstallerer mobilappen og logger på. Læs mere om, hvordan du geninstallerer Dropbox-appen til iOS.