Sådan føjer du Dropbox til appen Arkiver på din iPhone eller iPad

Opdateret Dec 13, 2023

Du kan bruge appen Arkiver til at gennemse filer, der er gemt på din enhed og i din Dropbox-konto på ét sted. Hvis du vil gøre dette, skal du have Dropbox iOS-appen installeret på din enhed.

Sådan aktiverer du Dropbox som en placering i appen Arkiver:

1. Åbn appen Arkiver.
  2. På skærmen Gennemse skal du trykke på "..." (tre prikker) i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Rediger.
  4. Slå Dropbox Til.
  5. Tryk på Udført.

Sådan får du adgang til din Dropbox-konto i appen Filer:

1. Åbn appen Arkiver.
  2. Du vil nu se din Dropbox-mappe under Placeringer.
  3. Tryk på din Dropbox-mappe.
highlight icon

Bemærk! Hvis du fjerner Dropbox iOS-appen, fjernes din Dropbox-mappe fra appen Arkiver.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at bruge filgendannelse og historik med Dropbox.

Hvilke Dropbox-funktioner er tilgængelige i appen Filer?

I din Dropbox-mappe i appen Arkiver har du følgende muligheder:

• Gennemse dine filer
  • Se filer
highlight icon

Bemærk! Hvis du vil se en fil, mens du er offline, skal du gøre filen tilgængelig offline i Dropbox iOS-appen.

• Download filer
highlight icon

Bemærk! Hvis du vil downloade en fil, skal du have adgang til et trådløst netværk eller mobildata.

• Kopiér filer
  • Flyt filer
  • Omdøb filer
  • Rediger filer
  • Upload filer direkte til Dropbox fra understøttede apps

Hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox-konto på din mobil, vil du se begge mapper.

Hvilke Dropbox-funktioner er tilgængelige i appen Filer?

Nogle Dropbox-funktioner er ikke tilgængelige i appen Filer. Disse funktioner omfatter:

• Administration af indstillinger for deling af delte mapper
  • Søgning efter filer i Dropbox-mapper
  • Samarbejde om filer i realtid (hvis to personer i øjeblikket redigerer en fil samtidig, opretter de modstridende kopier)
  • Synkronisering af "Favoritter" fra Dropbox iOS-appen til appen Arkiver
  • Skriv kommentarer til filer
  • Åbning af mapper med mere end 10.000 filer eller mapper
  • Gendannelse af Dropbox-filer, der er slettet for nylig, fra menuen Slettet for nylig
  • Forhåndsvisning af "bundle"-filer, f.eks. GarageBand-, OmniOutliner- og iWork '09-dokumenter (der står muligvis Godkendelsesfejl, når du prøver at åbne disse filer)
  • Flytning af filer eller mapper til en mappe, som du ikke har åbnet endnu (nogle mapper vises ikke som mulige placeringer, medmindre du åbner mappen, før du prøver at flytte)
  • Hvis der er indstillet en adgangskode til Dropbox-appen, er din Dropbox-mappe ikke tilgængelig i appen Filer
  • Adgang til filer i Dropbox-mappen, mens du er offline
  • Synkronisering af tags eller farver i appen Arkiver

Mens vi arbejder på at forbedre integrationen mellem Dropbox og appen Arkiver, kan du bruge Dropbox iOS-appen til at få adgang til nogle af disse funktioner som sædvanligt.