Sådan indløser du Dynabook + Dropbox-kampagnen, inklusive 500 GB lagerplads

Opdateret Nov 06, 2023

Hvis du for nylig har købt en Dynabook-computer, kan du være kvalificeret til at få 500 GB ekstra lagerplads i Dropbox.

Sådan indløser du kampagnetilbuddet:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen for at installere Dropbox på din kvalificerede Dynabook-computer.
  2. Opret en ny Dropbox-konto ved at udfylde oplysningerne på denne side. Klik på Log på, hvis du allerede har en Dropbox-konto.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe løber kampagnen?

Kampagnen løber i seks måneder fra indløsningstidspunktet for alle nye og eksisterende brugere.

Hvis jeg har købt flere enheder, som er omfattet af kampagnen, kan jeg så indløse det samme tilbud flere gange?

Nej. Hver enkelt Dropbox-konto kan kun indløse den samme type tilbud én gang.

Kan jeg overføre min kampagneplads til en anden Dropbox-konto?

Nej, kampagnepladsen kan ikke overføres, når den først er blevet indløst.

Kan jeg benytte kampagnen på en istandsat eller brugt enhed?

Nej. Kampagnepladsen gælder kun for den oprindelige køber af den kvalificerede enhed.

Hvorfor er jeg ikke kvalificeret til at indløse kampagnepladsen?

Der kan være en række forskellige årsager til, at du ikke er kvalificeret til at indløse kampagnepladsen:

• Du kan kun indløse den samme type kampagnetilbud én gang.
    • Du kan for eksempel ikke indløse Dynabook-kampagnen mere end én gang, heller ikke selvom du køber flere kvalificerede Dynabook-enheder.
  • Dropbox-appen var ikke forudinstalleret på din enhed.
  • Du købte din enhed brugt eller istandsat, og den tidligere ejer indløste det kampagnetilbud, der var knyttet til enheden.
    • Hver enkelt enhed kan kun optjene kampagneplads én gang.
  • Din enhed er muligvis ikke kvalificeret til kampagnetilbuddet på grund af undtagelser i forhold til nogle lande og forhandlere.

Vilkår for Dropbox' kampagne til Dynabook-enheder

På de Dynabook-computere, hvor Dropbox-programmet er forudinstalleret, er kampagnen tilgængelig for den første bruger, som opfylder kriterierne ovenfor. Kampagnen gælder til en enkelt privat Dropbox-konto, som i en fastsat periode vil modtage ekstra lagerplads (se mængden af plads og varigheden ovenfor) ud over den lagerplads, som Dropbox tilbyder brugere med gratis konti. Hver enkelt bruger er kun kvalificeret til ét kampagnetilbud af denne type til én enkelt konto. Kampagnen er muligvis ikke tilgængelig for de brugere, som tidligere har modtaget en Dropbox-kampagne gennem køb af en anden enhed end Dynabook. Når kampagneperioden slutter, vil den kampagneplads, som er blevet tilføjet til brugerens Dropbox-tjeneste, automatisk blive fjernet. Brug af Dropbox skal ske i henhold til Dropbox' servicebetingelser, politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre vilkår. Kampagnetilbuddet kan ikke benyttes i Belarus, Cuba, Iran, Kina, Nordkorea, Rusland, Sudan, Syrien, Krim-regionen, Donetsk-regionen og i Folkerepublikken Luhansk (DNR/LNR) i Ukraine eller nogen andre lande, hvor tjenesten er forbudt.