Sådan bruger du Dropbox Data Migration-tilføjelsesprogrammet fra Movebot

Opdateret Jan 30, 2024
person icon

Tilføjelsesprogrammet Data Migration fra Movebot er tilgængeligt for Dropbox-teamkonti via Dropbox' salgsteam. Hvis du er administrator på en Dropbox-teamkonto og gerne vil vide mere om dette tilføjelsesprogram, skal du kontakte teamadministratoren for din teamkonto eller din Customer Success Manager hos Dropbox.

Med Data Migration-tilføjelsesprogrammet fra Movebot kan organisationer hurtigt og sikkert migrere filer og tilhørende tilladelser fra lokale filservere og eksisterende løsninger til lagring i skyen til en Dropbox-teamkonto.

Med tilføjelsesprogrammet kan administrator på Dropbox-teamkonti:

• Migrere startmapper, mapper og personlige delinger til deres Dropbox-teamkonto.
  • Overføre deling af tilladelser fra kilder i skyen og lokale kilder til deres Dropbox-teamkonto.
  • Overvåge filoverførselsopgaver live med rapportering, visualisering og logføring af hændelser.
  • Automatisere og fremskynde migreringer med parallel indlæsning, optimering af Dropbox API-kald og Movebots administrerede skalerbare teknologi.
  • Planlægge migreringsjob på forhånd – disse kan køres én gang eller gentagne gange efter en tidsplan.