Sådan gemmer du DocSend-filer på din Dropbox-konto

Opdateret Jan 17, 2024
Hvis du både har en DocSend- og en Dropbox-konto, kan du vælge at gemme underskrevne DocSend-dokumenter automatisk eller manuelt på din Dropbox-konto.For at gøre dette skal du være dokumentets ejer af linket i DocSend.Når det er aktiveret, gemmes en zip-fil med det underskrevne DocSend-dokument og det medfølgende signaturcertifikat automatisk i DocSend-mappen på din Dropbox-konto.Dokumentets filnavn vil forblive det samme på tværs af dine DocSend- og Dropbox-konti.
highlight icon

Bemærk! Denne funktion understøtter ikke lagring af NDA'er (også kendt som fortrolighedsaftaler) på din Dropbox-konto. Læs om NDA'er i DocSend.

Sådan aktiverer/deaktiverer du funktionen til automatisk lagring

For at aktivere funktionen til automatisk lagring skal du give Dropbox adgang til din DocSend-konto. Det gør du på følgende måde:

1. Log på docsend.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på Forbind Dropbox
  6. Klik på den Dropbox-konto, du vil forbinde.
highlight icon

Bemærk! Hvis du har en Dropbox-konto, men ikke er logget ind på den, skal du logge på først. Hvis du ikke har en Dropbox-konto, bliver du bedt om at oprette en, før du kan oprette forbindelse. Se, hvordan du opretter en Dropbox-konto.

Når du har givet Dropbox adgang til din DocSend-konto, skal du markere eller fjerne markeringen på Gem underskrevne dokumenter i Dropbox og klikke på Gem ændringer.
highlight icon

Bemærk! Hvis du aktiverer denne funktion, gemmes tidligere DocSend-dokumenter ikke i din DocSend-mappe

Sådan gemmer du DocSend-filer manuelt

Du kan gemme individuelle DocSend-filer i Dropbox uden at aktivere automatisk lagring.I DocSend skal du klikke på Dropbox-ikonet ud for den fil, du vil gemme.Zip-filen gemmes og åbnes derefter i DocSend-mappen på din Dropbox-konto.

highlight icon

Bemærk! Hvis zip-filen ikke automatisk åbnes i din Dropbox-konto, skyldes det højst sandsynligt en tredjeparts browserudvidelse eller et tilføjelsesprogram (f.eks. til blokering af pop op-vinduer eller annoncer).

For at løse dette skal du midlertidigt deaktivere alle de browserudvidelser eller tilføjelsesprogrammer, der måtte køre.Når du ikke længere har brug for, at Dropbox-vinduet åbnes fra DocSend, kan du aktivere disse browserudvidelser igen.Hvis du gerne vil fortsætte med at bruge udvidelsen, kan du muligvis oprette en undtagelse for DocSend eller tilføje https://www.docsend.com på listen over tilladte.Det er dog ikke alle udvidelser, der understøtter denne funktionalitet.