Sådan bruger du Dropbox Replay med Adobe Premiere Pro

Opdateret Dec 13, 2023

Dropbox Replay er et værktøj til gennemgang og godkendelse af mediefiler, som giver samarbejdspartnere adgang til at oprette annotationer, skrive kommentarer og færdiggøre video-, billed- og lydprojekter. Med Dropbox Replay-plug-in'et til Adobe Premiere Pro kan du bruge Replay-funktionerne i Premiere Pro, f.eks. tilføje kommentarer og uploade filversioner, der synkroniseres til begge apps.

Sådan downloader og installerer du Dropbox Replay-udvidelsen til Adobe Premiere Pro

highlight icon

Bemærk! Du skal have en Dropbox-konto for at kunne bruge Dropbox Replay-udvidelsen til Adobe Premiere Pro. Opret en gratis Dropbox-konto på dropbox.com.

Sådan downloader og installerer du Dropbox Replay-udvidelsen til Adobe Premiere Pro:

1. Åbn Dropbox Replay-fortegnelsen i Adobe Exchange i din webbrowser eller fra appen Creative Cloud på din computer.
  2. Klik på Free for at downloade udvidelsen.
  3. Når din download er færdig, bliver du spurgt, om du vil installere udvidelsen.
  4. Klik på Installer.
  5. Du skal lukke og genstarte Adobe Premiere Pro for at bruge udvidelsen.

Sådan forbinder du Dropbox Replay med Adobe Premiere Pro

Når du har downloadet og installeret Dropbox Replay-udvidelsen, skal du logge på Dropbox via Adobe Premiere Pro.

Sådan forbinder du Dropbox Replay i Adobe Premiere Pro:

1. Åbn Adobe Premiere Pro.
  2. Klik på Window på menulinjen.
  3. Peg på Extensions.
  4. Klik på Dropbox Replay.
    • Der vises et vindue med Dropbox Replay øverst til venstre.
  5. Klik på Log på.
  6. Log på med dine Dropbox-logonoplysninger.

Når udvidelsen er installeret og forbundet, skal du klikke på Window på menulinjen, pege på Workspaces og derefter klikke på Save Changes to this Workplace. Dette sikrer, at du ikke skal gentage denne proces, når du starter Premiere Pro næste gang.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer eller fjerner udvidelser i Adobe Premiere Pro i Adobes hjælpecenter.

Sådan uploader du filer til Dropbox Replay fra Adobe Premiere Pro

Sådan uploader du filer til Dropbox Replay fra Premiere Pro:

1. Åbn Dropbox Replay-udvidelsen i Adobe Premiere Pro.
  2. Klik på Tilføj filer.
  3. Vælg Tilføj fra Dropbox, Upload fra lokalt drev, Upload aktiv sekvens eller Google Drev på rullelisten.
  4. Vælg den fil, du vil uploade.
  5. Klik på Tilføj eller Åbn.
highlight icon

Bemærk! Hvis du foretager ændringer på din tidslinje, kan du tilføje den redigerede version med Upload aktiv sekvens

Sådan uploader du en aktiv sekvens til Dropbox Replay fra Adobe Premiere Pro

Sådan uploader du en aktiv sekvens til Dropbox Replay fra Premiere Pro:

1. Åbn Dropbox Replay-udvidelsen i Adobe Premiere Pro.
  2. Færdiggør redigeringer i tidslinjevinduet.
  3. Klik på Tilføj filer.
  4. Klik på Upload aktiv sekvens på rullelisten.
  5. Tilpas videoindstillingerne fra menuen Upload aktiv sekvens, som vises.
  6. Klik på Vælg mapper ud for Placering af gengivelse
  7. Vælg den mappe, du vil uploade til.
  8. Klik på Åbn.
  9. Hvis du vil inkludere kommentarer, skal du markere afkrydsningsfelterne for Deaktiver automatisk synkronisering af kommentarer som mærker og Importér mærker som kommentarer.
  10. Klik på Upload.
highlight icon

Bemærk! Adobe Media Encoder-programvinduet åbnes automatisk for at komprimere videoen fra den aktive sekvens og uploade den til Dropbox Replay.

Videoen fra den aktive sekvens åbnes automatisk i Dropbox Replay-udvidelsen i Adobe Premiere Pro.

Sådan uploader du filer til projekter i Dropbox Replay fra Adobe Premiere Pro

Sådan uploader du filer til projekter i Dropbox Replay fra Premiere Pro:

1. Åbn Dropbox Replay-udvidelsen i Adobe Premiere Pro.
  2. Åbn det projekt, du vil uploade filer til.
  3. Klik på Tilføj filer.
    • Hvis du opretter et nyt projekt, skal du klikke på Tilføj filer eller Slip filer, eller klik her.
  4. Vælg Tilføj fra DropboxUploadUpload aktiv sekvens eller Google Drive på rullelisten.
  5. Vælg den fil, du vil uploade.
  6. Klik på Tilføj eller Åbn.

Sådan uploader du en mappe til Dropbox Replay fra Adobe Premiere Pro

Sådan uploader du en mappe til Dropbox Replay fra Premiere Pro:

1. Åbn Dropbox Replay-udvidelsen i Adobe Premiere Pro.
  2. Klik på Tilføj mappe.
  3. Vælg Tilføj fra DropboxUpload eller Upload aktiv sekvens på rullelisten.
  4. Vælg den mappe, du vil uploade.
  5. Klik på Tilføj eller Åbn.

Sådan importerer du Dropbox Replay-kommentarer til Adobe Premiere Pro

Du kan importere vigtige Dropbox Replay-kommentarer til Adobe Premiere Pro.

Sådan importerer du kommentarer fra Replay til Premiere Pro:

1. Åbn din fil i Adobe Premiere Pro.
  2. Åbn filen med kommentarer i Replay-udvidelsen.
  3. Klik på “” (tre prikker) øverst til højre i Replay-vinduet.
  4. Klik på Importér kommentarer. Du bliver bedt om at forbinde lydfilen eller videofilen med den aktive sekvens i Adobe Premiere Pro.
    • Markér afkrydsningsfeltet Synkroniser automatisk kommentarer som mærker på Premiere Pro-tidslinjen.
  5. Klik på Bekræft.

Du kan klikke på kommentarmærkerne for at se og besvare kommentarer. Alle nye kommentarer vises også i Dropbox Replay.

highlight icon

Bemærk! Du kan deaktivere automatisk synkronisering af kommentarer ved at klikke på “” (tre prikker) i Replay-vinduet og derefter klikke på Deaktiver automatisk synkronisering af kommentarer.

Sådan tilføjer du kommentarer i Dropbox Replay-filer i Adobe Premiere Pro

Du kan tilføje nye kommentarer eller svare på eksisterende Dropbox Replay-kommentarer direkte fra Adobe Premiere Pro. Du kan også tilføje kommentarer med tegninger på video-, lyd- eller billedfiler.

Sådan føjer du kommentarer til Replay-filer i Adobe Premiere Pro:

1. Åbn Dropbox Replay-udvidelsen i Premiere Pro.
  2. Åbn din fil i Replay-vinduet.
  3. For lyd og video: Træk og slip afspilningsmarkøren, eller klik på tidslinjen for at vælge det billede, du vil skrive en kommentar til.
  4. Klik på blyantsikonet for at tegne på en billed-, lyd- eller videofil.
  5. Klik på Kommentar nederst til højre i Replay-vinduet.
  6. Skriv din kommentar i feedbackfeltet, eller brug indstillingen Emoji-feedback.
  7. Klik på Send.

Din tegning, annotation og kommentar vises for det tidsinterval, du har valgt, på tidslinjerne i både Adobe Premiere Pro og Dropbox Replay. Andre samarbejdspartnere kan svare på dine kommentarer i Dropbox Replay ved at klikke på Svar.

highlight icon

Bemærk! Du kan redigere dine kommentarer ved at klikke på “” (lodrette prikker) og derefter på Rediger. Du kan også løse kommentarer ved at klikke på cirkelikonet ud for kommentaren.

Sådan opretter og sletter du Dropbox Replay-versioner i Adobe Premiere Pro

Opret en ny version i Replay, mens du er i Adobe Premiere Pro

Sådan opretter du en ny version i Replay, mens du er i Adobe Premiere Pro:

1. Åbn Dropbox Replay-udvidelsen i Premiere Pro.
  2. Åben den fil, du vil redigere i Replay-vinduet.
  3. Klik på rullelisten V[#] (versioner) i Replay-vinduet.
highlight icon

Bemærk! Hvis du aldrig tidligere har oprettet eller uploadet en ny version, står der V1 i menuen.

1. Klik på Ny version.
  2. Vælg Tilføj fra DropboxUpload fra lokalt drevUpload aktiv sekvens eller Google Drev:
    • Hvis du vælger Tilføj fra DropboxUpload fra lokalt drev eller Google Drev, skal du gå til den fil, du vil uploade, og klikke på den.
    • Hvis du vælger Upload aktiv sekvens, skal du indtaste et navn, vælge en forhåndsindstilling for eksport, vælge et eksportområde og vælge en placering til gengivelsen.
  3. Klik på TilføjÅbn eller Upload, afhængigt af dit valg.
  4. Klik på Tilføj eller Åbn.

Slet en version af en fil i Replay, mens du er i Adobe Premiere Pro

Sådan sletter du en version af en fil i Replay, mens du er i Adobe Premiere Pro:

1. Åbn Dropbox Replay-udvidelsen i Premiere Pro.
  2. Åben den fil, du vil redigere i Replay-vinduet.
  3. Klik på “” (tre prikker) i Replay-vinduet.
    • Hvis du vil slette en enkelt version af en fil, skal du vælge Slet denne version og derefter klikke på Slet version [#].
    • Hvis du vil slette alle versioner af filen, skal du vælge Slet alle versioner.

Hvis du sletter alle versioner, slettes alle versioner af filen inklusive delte links og kommentarer.

Hvis du sletter en enkelt version af en fil, slettes kun den version af filen inklusive versionens delte links og kommentarer.