Slik bruker du Dropbox Replay med Adobe Premiere Pro

Oppdatert Dec 13, 2023

Dropbox Replay er et innholdsrikt verktøy for gjennomgang og godkjenning av medier der samarbeidspartnere kan markere på, kommentere og fullføre video-, bilde- og lydprosjekter. Med Dropbox Replay-tilleggsprogrammet for Adobe Premiere Pro kan du bruke funksjonene til Replay i Premiere Pro, som å legge til kommentarer og laste opp filversjoner som synkroniseres i begge applikasjonene.

Slik laster du ned og installerer Dropbox Replay-utvidelsen for Adobe Premiere Pro

highlight icon

Obs! Du må ha en Dropbox-konto for å bruke Dropbox Replay-utvidelsen for Adobe Premiere Pro. Opprett en gratis Dropbox-konto på dropbox.com.

Slik laster du ned og installerer Dropbox Replay-utvidelsen for Adobe Premiere Pro:

1. Åpne Dropbox Replay-oppføringen i Adobe Exchange i nettleseren din eller fra Creative Cloud-appen på skrivebordet.
  2. Klikk på Free for å laste ned utvidelsen.
  3. Når nedlastingen er fullført, blir du bedt om å installere utvidelsen.
  4. Klikk på Installer.
  5. Lukk og start Adobe Premiere Pro på nytt for å bruke utvidelsen.

Slik kobler du sammen Dropbox Replay og Adobe Premiere Pro

Etter å ha lastet ned og installert Dropbox Replay-utvidelsen må du logge på Dropbox gjennom Adobe Premiere Pro.

Slik kobler du til Dropbox Replay i Adobe Premiere Pro:

1. Åpne Adobe Premiere Pro.
  2. Klikk på Window i menylinjen.
  3. Hold markøren over Extensions.
  4. Klikk på Dropbox Replay.
    • Et Dropbox Replay-vindu vises øverst til venstre.
  5. Klikk på Logg på.
  6. Logg på med påloggingsinformasjonen din for Dropbox.

Etter at utvidelsen er installert og tilkoblet, klikker du på Window i menylinjen, holder musepekeren over Workspaces og klikker på Save Changes to this Workplace. Dette sikrer at du ikke trenger å gjenta denne prosessen neste gang du starter Premiere Pro.

For å få informasjon om hvordan du deaktiverer eller fjerner utvidelser i Adobe Premiere Pro, kan du gå til Adobes hjelpesenter.

Slik laster du opp filer til Dropbox Replay fra Adobe Premiere Pro

Gjør følgende for å laste opp filer til Dropbox Replay fra Premiere Pro:

1. Åpne Dropbox Replay-utvidelsen i Adobe Premiere Pro.
  2. Klikk på Legg til filer.
  3. Velg Legg til fra Dropbox, Last opp fra lokal harddisk, Last opp Active Sequence eller Google Disk fra rullegardinlisten.
  4. Velg filen du vil laste opp.
  5. Klikk på Legg til eller Åpne.
highlight icon

Obs! Hvis du gjør en redigering i tidslinjen din, kan du legge til den redigerte versjonen med Last opp aktiv sekvens

Slik laster du opp en aktiv sekvens til Dropbox Replay fra Adobe Premiere Pro

Gjør følgende for å laste opp en aktiv sekvens til Dropbox Replay fra Premiere Pro:

1. Åpne Dropbox Replay-utvidelsen i Adobe Premiere Pro.
  2. Fullfør redigeringer i tidslinjevinduet.
  3. Klikk Legge til filer.
  4. Klikk på Last opp aktiv sekvens fra rullegardinlisten.
  5. Tilpass videoinnstillingene fra Last opp aktiv sekvens-menyen som vises.
  6. Klikk Velg mappe ved siden av Gjengivelsesplassering
  7. Velg mappen du vil laste opp til.
  8. Klikk Åpne.
  9. For å inkludere kommentarer klikker du på avmerkingsboksene for Synkroniser automatisk kommentarer som markører og Importer markører som kommentarer.
  10. Klikk på Last opp.
highlight icon

Obs! Adobe Media Encoder-programvinduet åpnes automatisk for å komprimere videoen med den aktive sekvensen og laste den opp til Dropbox Replay.

Videoen med den aktive sekvensen åpnes automatisk i Dropbox Replay-utvidelsen i Adobe Premiere Pro.

Slik laster du opp filer til prosjekter i Dropbox Replay fra Adobe Premiere Pro

Gjør følgende for å laste opp filer til prosjekter i Dropbox Replay fra Premiere Pro:

1. Åpne Dropbox Replay-utvidelsen i Adobe Premiere Pro.
  2. Åpne prosjektet du vil laste opp filer til.
  3. Klikk Legge til filer.
    • Hvis du oppretter et nytt prosjekt, klikker du på Legg til filer eller Slipp filene dine eller klikk her.
  4. Velg Legg til fra DropboxLast oppLast opp aktiv sekvens eller Google Disk fra rullegardinlisten.
  5. Velg filen du vil laste opp.
  6. Klikk på Legg til eller Åpne.

Slik laster du opp en mappe til Dropbox Replay fra Adobe Premiere Pro

Gjør følgende for å laste opp en mappe til Dropbox Replay fra Premiere Pro:

1. Åpne Dropbox Replay-utvidelsen i Adobe Premiere Pro.
  2. Klikk Legge til mappe.
  3. Velg Legg til fra Dropbox, Last opp eller Last opp aktiv sekvens fra rullegardinlisten.
  4. Velg mappen du vil laste opp.
  5. Klikk på Legg til eller Åpne.

Slik importerer du Dropbox Replay-kommentarer til Adobe Premiere Pro

Du kan importere eksisterende Dropbox Replay-kommentarer til Adobe Premiere Pro.

Slik importerer du kommentarer fra Replay til Premiere Pro:

1. Åpne filen i Adobe Premiere Pro.
  2. Åpne filen med kommentarer i Replay-utvidelsen.
  3. Klikk på «» (ellipse) øverst til høyre i Replay-vinduet.
  4. Klikk Importer kommentarer. Du blir bedt om å tilknytte lyden eller videoen med den aktive sekvensen i Adobe Premiere Pro.
    • Klikk i avmerkingsboksen for Synkroniser automatisk kommentarer som markører til Premiere Pro-tidslinjen.
  5. Klikk på Bekreft.

Du kan klikke på kommentarmarkørene for å se og svare på kommentarer. Alle nye kommentarer vises også i Dropbox Replay.

highlight icon

Obs! Du kan deaktivere automatisk synkronisering av kommentarer ved å klikke på «» (ellipse) i Replay-vinduet og deretter klikke på Deaktiver automatisk synkronisering av kommentarer.

Slik legger du til kommentarer i Dropbox Replay-filer i Adobe Premiere Pro

Du kan legge til nye kommentarer eller svare på eksisterende Dropbox Replay-kommentarer direkte fra Adobe Premiere Pro. Du kan også legge til kommentarer med tegninger i video-, lyd- eller bildefiler.

Gjør følgende for å legge til kommentarer i Replay-filer i Adobe Premiere Pro:

1. Åpne Dropbox Replay-utvidelsen i Premiere Pro.
  2. Åpne filen i Replay-vinduet.
  3. For lyd og video: Dra og slipp avspillingsmarkøren eller klikk på tidslinjen for å velge bildet du vil kommentere.
  4. Klikk på blyantikonet for å tegne på en bilde-, lyd- eller videofil.
  5. Klikk på Kommentar nederst til høyre i Replay-vinduet.
  6. Skriv inn kommentaren din i tilbakemeldingsboksen eller bruk et Ettklikkssvar-alternativ.
  7. Klikk på Legg inn.

Tegningen, anmerkningen og kommentaren din vises i tidsrammen du valgte, i både Adobe Premiere Pro- og Dropbox Replay-tidslinjen. Andre samarbeidspartnere kan svare på kommentarene dine i Dropbox Replay ved å klikke på Svar.

highlight icon

Obs! Du kan redigere kommentarene dine ved å klikke på «» (vertikal ellipse) og deretter Rediger. Du kan også avslutte kommentarer ved å klikke på sirkelikonet ved siden av kommentaren.

Slik lager og sletter du Dropbox Replay-versjoner i Adobe Premiere Pro

Opprett en ny versjon i Replay mens du er i Adobe Premiere Pro

Gjør følgende for å opprette en ny versjon i Replay mens du er i Adobe Premiere Pro:

1. Åpne Dropbox Replay-utvidelsen i Premiere Pro.
  2. Åpne filen du vil redigere, i Replay-vinduet.
  3. I Replay-vinduet klikker du på rullegardinpilen V[#] (versjoner).
highlight icon

Obs! Hvis du aldri har opprettet eller lastet opp en ny versjon før, ser du V1 i versjonsmenyen.

1. Klikk Ny versjonering.
  2. Velg Legg til fra Dropbox, Last opp fra lokal harddisk, Last opp aktiv sekvens eller Google Disk:
    • Hvis du velger Legg til fra Dropbox, Last opp fra lokal harddisk eller Google Disk, går du til filen du vil laste opp, og klikker på den.
    • Hvis du velger Last opp aktiv sekvens, skriver du inn et navn, velger en forhåndsinnstilling for eksport, velger et eksportområde og deretter en gjengivelsesplassering.
  3. Klikk Legg tilÅpne eller Last opp, avhengig av valget ditt.
  4. Klikk på Legg til eller Åpne.

Slette en versjonering av en fil i Replay mens du er i Adobe Premiere Pro

Slik sletter du en versjon av en fil i Replay mens du er i Adobe Premiere Pro:

1. Åpne Dropbox Replay-utvidelsen i Premiere Pro.
  2. Åpne filen du vil redigere, i Replay-vinduet.
  3. Klikk på «» (ellipse) i Replay-vinduet.
    • For å slette en enkelt versjon av en fil velger du Slett denne versjonen og klikker deretter på Slett v[#].
    • For å slette alle versjoner av filen velger du Slett alle versjoner.

Hvis du sletter alle versjoner, slettes alle versjoner av den aktuelle filen, inkludert alle delte koblinger og kommentarer.

Hvis du sletter én enkelt versjon av en fil, slettes bare den versjonen, inkludert versjonens delte koblinger og kommentarer.